• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun türü,ırkı ve yaşı nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kesinlikle savunmuyorum kimseyi haddim değil.
Herkes kendisini ve kuş bilgisini paylaşmak istiyor soner kardeşim.
Bahar hanım biraz sert yazıyor
Ben bile okurken geriliyorum
Bu yüzden uyardım
Burası büyük bir aile
Sevgi üzerine kurulmuş.
Tamamen amacım bu, kırmadan kırılmadan paylaşmak

Doğacı

Eski Forumcu
Bizler birer avukat degilsek cahilce yorum yapan dogaci arkadsinizi neden avukatiymis gibi bahar hocaya karsi savundugunuzuda soylermisiniz lutfen??
Siz alimsiniz bizler cahiliz Soner bey. Kusura bakma affedin.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kusura bakmayın da bunca yıllık forum kültürüm var sizden bişeyler katacak değilim kendime, bugüne kadarda yönetimden herhangi bir uyarı almadım, kimse kimseden üstün değildir bunu savunan biriyim tabi sizler buralarda yeni olduğunuz için kim hangi görüşte bilmemeniz doğal, üslup konusunda yetersiz olan insanları savunmak yerine keşke üyelerin eski mesajlarına bakıp hem tanısanız hemde belki bilgi eksikliğiniz varsa onları giderseniz (genel konuşuyorum) daha da polemiğe giremem sizinle, zira ben sağdan soldan duyma bilgilerle buradaki insanlara destek olmayıp kendimi bu yola adadığım için eğitim alıyorum ve şuan bu durumla meşgulüm. İyi günler
Başarıların daim olsun bunu bir anne kalbi ile söylüyorum

Doğacı

Eski Forumcu
Bizler birer avukat degilsek cahilce yorum yapan dogaci arkadsinizi neden avukatiymis gibi bahar hocaya karsi savundugunuzuda soylermisiniz lutfen??
Demet abla ile hiçbir bağlantım yok gerçek hayatta da kendisini tanımam etmem. Beni savunmuyor zaten,kendi görüşlerini ve bilgisini paylaşıyor. Demet abla benim avukatım ise Bahar y de sizi avukatınız o zaman?

Bahar Y.

Müdavim
Bu yaptığım forum kurallarına aykırı bir fiil değil. Soner beyle normal konuşuyoruz siz 3. bir kişi olarak araya girip kendinizce soru soruyorsunuz bana artık amacınız neyse.
Sizin bu tarz hareketlerinden artık çok sıkıldım,sizi ciddiye alıp cevap bile vermedim farkediyorsanız. Polemik çıkartmayın,Soner beyle normal konuşuyoruz. Ben bileziğimin istisnai olduğunu bilmediğimi zaten belirttim,istisnai olduğunu bilmediğim için arkadaşa bileziğine bak belki yazıyordur dedim,Soner bey de benim bileziğin istisna olduğunu söyledi,öğrenmiş olduk. Forumda yardıma ihtiyacı olan soru soran onca kişi varken gelip bana böyle soru soruyorsunuz,gidin o insanların sorularına cevap verin,bana burda böyle soru sormanızın hiçbir kimseye faydası yok. Forumun amacı kuşlara yardımcı olmak. Sizin yüzünden forumdan soğuyorum yakında bırakıcam forumu. Bana aşırı şekilde rahatsızlık veriyorsunuz hal ve hareketlerinizle çünkü tahammül edemiyorum hal ve hareketlerinize.
Soner beyle forum dışında da sağlam bir hukukumuz var ve bu durum beni de söz sahibi yapıyor, ki hangi konuya cevap vereceğimi veya kimin yazdığı konulara yazacağımı size soracak değilim bu değil sizi hiç kimseyi ilgilendirmez. Ne hikmetse her polemikte forumdan ayrılma isteğinizi belirtiyorsunuz, kapılar açık giden gider, sizin veya bir başkasının forumu bırakışı kimsede iz bırakmaz, bu şekilde devam edecekseniz size zahmet kendi isteğinizle ayrılın forumdan daha da rahatsızlık vermeyin

Doğacı

Eski Forumcu
Bu forumda daha 1 dakika kalınmaz. Kendinizi üstün görüp azarlar tarzı yorum yapmaya devam edin böylece insanlar sizi mutlaka sevecektir eminim(!)
İkinizin de benimle problemi var zaten,sizinle normal bir konuşma bile yapılmıyor. Sizler yüzünden forumda 1 dakika bile kalınmaz artık. @Şehmus BAKIR hesabımın kalıcı olarak silinmesini sizden rica ederim. Burda bana emeği geçen bütün güzel kalpli arkadaşlara teşekkür ederim. Forum benim için bitmiştir bu son du artık. Böyle iki moderatörün olduğu bir sitede asla yer almam. @Demet bükay sizlere de ayrıca teşekkür ederim.

Bahar Y.

Müdavim
Bu forumda daha 1 dakika kalınmaz. Kendinizi üstün görüp azarlar tarzı yorum yapmaya devam edin böylece insanlar sizi mutlaka sevecektir eminim(!)
İkinizin de benimle problemi var zaten,sizinle normal bir konuşma bile yapılmıyor. Sizler yüzünden forumda 1 dakika bile kalınmaz artık. @Şehmus BAKIR hesabımın kalıcı olarak silinmesini sizden rica ederim. Burda bana emeği geçen bütün güzel kalpli arkadaşlara teşekkür ederim. Forum benim için bitmiştir bu son du artık. Böyle iki moderatörün olduğu bir sitede asla yer almam. @Demet bükay sizlere de ayrıca teşekkür ederim.
Çok yerinde bir karar 👍🏻 istediğiniz kadar kötüyleyin buradaki gerçek üyeler kimin ne niyette olduğunu çok iyi biliyor, gerçek üyeden kastım sorun çıkarma odaklı değilde bilgi alış-verişi adına burda vakit geçiren insanlar.

Soner

Aktif Üye
Bu yaptığım forum kurallarına aykırı bir fiil değil. Soner beyle normal konuşuyoruz siz 3. bir kişi olarak araya girip kendinizce soru soruyorsunuz bana artık amacınız neyse.
Sizin bu tarz hareketlerinden artık çok sıkıldım,sizi ciddiye alıp cevap bile vermedim farkediyorsanız. Polemik çıkartmayın,Soner beyle normal konuşuyoruz. Ben bileziğimin istisnai olduğunu bilmediğimi zaten belirttim,istisnai olduğunu bilmediğim için arkadaşa bileziğine bak belki yazıyordur dedim,Soner bey de benim bileziğin istisna olduğunu söyledi,öğrenmiş olduk. Forumda yardıma ihtiyacı olan soru soran onca kişi varken gelip bana böyle soru soruyorsunuz,gidin o insanların sorularına cevap verin,bana burda böyle soru sormanızın hiçbir kimseye faydası yok. Forumun amacı kuşlara yardımcı olmak. Sizin yüzünden forumdan soğuyorum yakında bırakıcam forumu. Bana aşırı şekilde rahatsızlık veriyorsunuz hal ve hareketlerinizle çünkü tahammül edemiyorum hal ve hareketlerinize.
Birakmaniz bizler ve tum uyeler adina en isabetli karar olmus olur
Umarim bu defa sozununuzun arkasinda durup forumdan uzaklasir bizlere ve tum uyelere yorum yazarak degilde forumdan uzaklasarak bir fayda saglamis olursunuz.bu forumda 4. Yilima girecem hic kimseyle bir defa bile polemige girmis insan degilim siz ilksiniz bi dusunun bakalim sorun bizdemi yoksa sizdemi bilmemek ayip degil bizimde bir dunya eksigimiz var ama hic bir zaman bilmedigimiz konulara ziplayip sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapmiyoruz bir buyugumuz yada bizden tecrubeli biri dogru birsey yazmissa onu ogrenip duzeltiyoruz saygimizida yitirmiyoruz o insanlara karsi ama siz bilmediginiz gibi yanlis bildiginiz seyleri dogru gibi savunup polemige girmekten baska birsey yapmiyorsunuz neyse cok uzatmaya gerek yok umarim bu forumdaki son msjiniz olmustur bu msj

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
bunca yazılandan ben çok üzüldüm.
Kırıcı olmak benim tarzım değil
Hepiniz genceciksiniz benim için Kafeskuslari.com benim için çok kıymetli
Hepiniz çok kıymetlisiniz
Canlarımız da Paha biçilmez
Çok üzüldüm gerçekten

Doğacı

Eski Forumcu
Birakmaniz bizler ve tum uyeler adina en isabetli karar olmus olur

Umarim bu defa sozununuzun arkasinda durup forumdan uzaklasir bizlere ve tum uyelere yorum yazarak degilde forumdan uzaklasarak bir fayda saglamis olursunuz.bu forumda 4. Yilima girecem hic kimseyle bir defa bile polemige girmis insan degilim siz ilksiniz bi dusunun bakalim sorun bizdemi yoksa sizdemi bilmemek ayip degil bizimde bir dunya eksigimiz var ama hic bir zaman bilmedigimiz konulara ziplayip sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapmiyoruz bir buyugumuz yada bizden tecrubeli biri dogru birsey yazmissa onu ogrenip duzeltiyoruz saygimizida yitirmiyoruz o insanlara karsi ama siz bilmediginiz gibi yanlis bildiginiz seyleri dogru gibi savunup polemige girmekten baska birsey yapmiyorsunuz neyse cok uzatmaya gerek yok umarim bu forumdaki son msjiniz olmustur bu msj
Ben hiçbir zaman forumu bırakıyorum demedim,daha önce demişim de bırakmamışım gibi yazmayınız. İlk defa diyorum forumu bırakıyorum diye. Sizlerin olduğu aynı mühitte bile yaşamak istemem ben. Kendiniz çalın kendiniz oynayın. Beni de bilen biliyor forumda birçok insanla diyalog kurduk hatta özel hayattan bile bahsettik. Güzel insanlarla tanışmış oldum. Ama sizler bana forumu zehir eden iki moderatörsünüz. Yardım bekleyen kişi varken @Bahar Y. yorum yapmayıp buraya ben yorum yapınca şıp diye damladı daha önce de yaptığı gibi. Tarafgir iki moderatörsünüz benim açımdan. Telefon numarasının yazdığını söylemek forum kurallarına aykırı değil,ben bunu de belirtmek istemiştim ama bazı insanlar bundan da polemik çıkartabildi. Keşke tanımasaydım diyeceğim iki insansınız. Hayatımda keşke yer edinmeseydiniz. Umarım sizlerden arta kalan tek bir hatırlayacağım şey olmaz.

Son düzenleme:

Bahar Y.

Müdavim
bunca yazılandan ben çok üzüldüm.
Kırıcı olmak benim tarzım değil
Hepiniz genceciksiniz benim için Kafeskuslari.com benim için çok kıymetli
Hepiniz çok kıymetlisiniz
Canlarımız da Paha biçilmez
Çok üzüldüm gerçekten
Polemiğe sebep olacak arkadaş ve ona benzer üyeler yüzünden aylardır bu forum için o kadar üzülüyorum ki, burası aile tadında yeri gelince sohbet muhabbet edilecek yeri gelince şakalaşılacak bir forumdu, taa ki niyeti bilgi alışverişi durumundan farklı olan insanlar gelene kadar, umarım eski haline döner de masum canlar ve onların iyi niyetli sahipleri üzülmezler. Siz de bence foruma yararı olacağı için sevinin bu duruma, saygılar 😊

Bahar Y.

Müdavim
Ben hiçbir zaman forumu bırakacağım demedim,daha önce demişim de bırakmamışım gibi yazmayınız. İlk defa diyorum forumu bırakıyorum diye. Sizlerin olduğu aynı mühitte bile yaşamak istemem ben. Kendiniz çalın kendiniz oynayın. Beni de bilen biliyor forumda birçok insanla diyalog kurduk hatta özel hayattan bile bahsettik. Güzel insanlarla tanışmış oldum. Ama sizler bana forumu zehir eden iki moderatörsünüz. Yardım bekleyen kişi varken @Bahar Y. yorum yapmayıp buraya ben yorum yapınca şıp diye damladı daha önce de yaptığı gibi. Tarafgir iki moderatörsünüz benim açımdan. Telefon numarasının yazdığını söylemek forum kurallarına aykırı değil,ben bunu de belirtmek istemiştim ama bazı insanlar bundan da polemik çıkartabildi. Keşke tanımasaydım diyeceğim iki insansınız. Hayatımda keşke yer edinmeseydiniz. Umarım sizlerden arta kalan tek bir hatırlayacağım şey olmaz.
"Yakında bu hesabı da kapatmak istiyorum size yazarım unutmazsam silmeniz için" direkt olarak aylar öncesinde bana yazdığınız cümle. Hesabı kapatmak için yazmayı unuttuğunuz gibi, bu cümleyi kurduğunuzu da unutmuşsunuz. İlgili işlemler yapılıyor şuan merakta kalmayın

Doğacı

Eski Forumcu
"Yakında bu hesabı da kapatmak istiyorum size yazarım unutmazsam silmeniz için" direkt olarak aylar öncesinde bana yazdığınız cümle. Hesabı kapatmak için yazmayı unuttuğunuz gibi, bu cümleyi kurduğunuzu da unutmuşsunuz. İlgili işlemler yapılıyor şuan merakta kalmayın
Hesap sildirip yeni hesap açacaktım,bu forumu bırakmak sayılmaz. Farklı nedeni vardı hesabı sildirmek istememin. Unutmadım merak etmeyin.

Bahar Y.

Müdavim
Hesap sildirip yeni hesap açacaktım,bu forumu bırakmak sayılmaz. Farklı nedeni vardı hesabı sildirmek istememin. Unutmadım merak etmeyin.
Kelime oyunu yapmayın lütfen, neyi niye söylediğinizi çok iyi biliyorum dahada uzatmayın dediğim gibi işlemler devam ediyor.

Doğacı

Eski Forumcu
Kelime oyunu yapmayın lütfen, neyi niye söylediğinizi çok iyi biliyorum dahada uzatmayın dediğim gibi işlemler devam ediyor.
Kelime oyunu değil. Niyet okumayın. Kendi senaryo kurup yazmayın. Sildirmek isteme sebebini size söylediğimi hatırlamıyorum. Farklı bir nedenden ötürüydü. Sildirip yeni hesapla devam etme planım vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt