• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun türü,ırkı ve yaşı nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soner

Aktif Üye
Kusun onden ceresi gorunecek sekilde net bir fotosunu daha ekleyebilirmisiniz

Soner

Aktif Üye
Masallah yavru gri yesil guzel bir ince kalem show jumbo disi

Soner

Aktif Üye
Kus ercihan bilezikli mi bu arada?

esub

Aktif Üye
Masallah yavru gri yesil guzel bir ince kalem show jumbo disi
Gri renk yok üzerinde yeşil sarı renkleri yavru ama bazı kuşlara göre büyük görünüyordu o yüzden cinsini merak ettim. Teşekkür ederim

Soner

Aktif Üye
Evet ercihan bilezikli olunca farkı ne? Biz bu kuşu özellikle almadık
Kan ve soy farkı bu kusu uretime aldiginizda altindan kotu bir kus gelme ihtimali cok ama cok dusuk..farkindaysaniz zaten show piyasasini bilenler takip edenler kusu gordugunde bilezige bakmadan asagi yukari belirli isimlerin kan hattindan olan kuşları fiziki ozelliklerine ve yapisina gore direk tahmin edebiliyor.Bu kusu tuyunu attiktan sonra taniyamazsiniz zaten cok guzel bir kus olur gule gule besleyin masallah diyelim tekrardan.

esub

Aktif Üye
Kan ve soy farkı demek.. hel merak etmişimdir bileziğin ne anlama geldiğini.. Kuş bizim balkondan içeri girdi yazın çok korkmustu balkon ne kadar açık kalsa da kaçıp gitmedi günlerce bende sahiplendim. Şimdi çok alıştım kuşuma omuzumdan hiç inmiyor :)

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Allah'ım bizede nasip et 😂😂😂🤲🏻

Soner

Aktif Üye
Kan ve soy farkı demek.. hel merak etmişimdir bileziğin ne anlama geldiğini.. Kuş bizim balkondan içeri girdi yazın çok korkmustu balkon ne kadar açık kalsa da kaçıp gitmedi günlerce bende sahiplendim. Şimdi çok alıştım kuşuma omuzumdan hiç inmiyor :)
Balkondan size kus degil piyango bileti gelmis resmen 😂 show kuslari agir uysal kuslardir o yuzden kacmayip gelmis yaklasmis direk size evde ele aslitirmak icin beslenmesini cok dogru bulmuyorum ama bu kusun gelisimini simdiden merak ediyorum guncel fotolarla gelisimini paylasirsaniz sevinirim

esub

Aktif Üye
Balkondan size kus degil piyango bileti gelmis resmen 😂 show kuslari agir uysal kuslardir o yuzden kacmayip gelmis yaklasmis direk size evde ele aslitirmak icin beslenmesini cok dogru bulmuyorum ama bu kusun gelisimini simdiden merak ediyorum guncel fotolarla gelisimini paylasirsaniz sevinirim
Artık ne sebeple geldi bilemem çarparak yere düştü korkuyordu çok geçmeden biz alıştı. Piyango bileti demişsiniz o kadar değerli mi bu kuşlar 😁 2 aydır gerçekten o kadar çok alıştım ki bizden ayrılmasını düşünemiyorum :) tabi ki gelişim fotoğraflarını atarım. Bileziğin üstünde ayrıca numaralar var yavru olduğunu bende anladım 2023 doğumlu galiba hepsini tam anlayamadım

Soner

Aktif Üye
Artık ne sebeple geldi bilemem çarparak yere düştü korkuyordu çok geçmeden biz alıştı. Piyango bileti demişsiniz o kadar değerli mi bu kuşlar 😁 2 aydır gerçekten o kadar çok alıştım ki bizden ayrılmasını düşünemiyorum :) tabi ki gelişim fotoğraflarını atarım. Bileziğin üstünde ayrıca numaralar var yavru olduğunu bende anladım 2023 doğumlu galiba hepsini tam anlayamadım
Ince kalem bir kus olmasina ragmen kus beslemeye bu yoldan baslayan biri icin evet piyango diyebiliriz.😊 bilezigin uzerindeki diger numaralar ureticinin bagli oldugu dernege ait uye numarasi ve kusun 2023 yilindaki o uretimhanede kacinci dogan yavru olduguna ait numaradir

esub

Aktif Üye
Ince kalem bir kus olmasina ragmen kus beslemeye bu yoldan baslayan biri icin evet piyango diyebiliriz.😊 bilezigin uzerindeki diger numaralar ureticinin bagli oldugu dernege ait uye numarasi ve kusun 2023 yilindaki o uretimhanede kacinci dogan yavru olduguna ait numaradir
Peki hangi üretimhanede üretildiğini anlayabilir miyiz

Soner

Aktif Üye
Peki hangi üretimhanede üretildiğini anlayabilir miyiz
Bakin eger sahibine ulasmak isterseniz uretiiciyle iletisime gecerseniz uretici bu kusu kime sattigini size soyler onda bunun bilgisi vardir kus ürgüp te bir abimizin uretimhanesinde uretiliyor siz eger ürgüpte degilseniz muhtemelen sattigi kisinin evinden yada uretimhanesinden kacip size gelmistir ama bu kusun uretildigi uretimhane ürgüp te

Soner

Aktif Üye
Bileziğin üzerinde yazıyordur
Uretici bilgisi yazar uretimhane yada nerde uretildigi yazmaz bu bilgi cebinizde dursun lazim olur ilerde sadece dernege kayitliysa il bazli ili ogrenirsiniz nokta atis yada uretimhane bilgisi bulamazsiniz

esub

Aktif Üye
Bakin eger sahibine ulasmak isterseniz uretiiciyle iletisime gecerseniz uretici bu kusu kime sattigini size soyler onda bunun bilgisi vardir kus ürgüp te bir abimizin uretimhanesinde uretiliyor siz eger ürgüpte degilseniz muhtemelen sattigi kisinin evinden yada uretimhanesinden kacip size gelmistir ama bu kusun uretildigi uretimhane ürgüp te
[/QUOT
Ürgüpte değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt