• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Tırnağı Kökten Kırıldı

Toprakkk

Yeni Üye
Merhaba Kuşumun Tırnağı çok uzundu tırnağını kesecektim sonra petshop bana tırnak makası verdi ama sultan papağanı dememe rağmen kedi köpek Makası vermiş bunu kestikten sonra öğrendim neyse sonra Keserken bı anda Kökten kesti Sonra Ben Korktum Her yer kandı korkudan ne yapacağımı bilemedi orayı sardım şu an kanama durdu batticon Sürdüm mikrop almaması için şu an orayla oynuyor ama ben izin vermiyorum çünkü batticonu dilini sürüyor birde üstünde kan var nasıl temizlerim? şu an konuşuyor ama ne yapacağımı bilmiyorum resimde bırakıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 50285

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Makasta sıkıntı yok siz çok derin kesmişsiniz. Kan çok şükür durmuş. Kan durdurmak için nişasta veya pudra basmanızı öneririm. Aklınızda olsun. Tırnak kesilmesine hastalık olmadığı sürece karşıyım. Ayak yapısına uygun tünek kullanırsanız zamanla kendisi törpülenir. Çok rahatsız oluyorsanız sizde törpüleyin ama kesmeyin. 😕

Toprakkk

Yeni Üye
Makasta sıkıntı yok siz çok derin kesmişsiniz. Kan çok şükür durmuş. Kan durdurmak için nişasta veya pudra basmanızı öneririm. Aklınızda olsun. Tırnak kesilmesine hastalık olmadığı sürece karşıyım. Ayak yapısına uygun tünek kullanırsanız zamanla kendisi törpülenir. Çok rahatsız oluyorsanız sizde törpüleyin ama kesmeyin. 😕
Çok teşekkür ederim 😊 Bundan sonra kesmeyeceğim onun için sarmaşıklı tünek alacağım.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Videosu yok maalesef. Keşke yaparken bunu düşünüp video çekseydim daha faydalı olurdu. Ölçünüze göre kesip kenarlarına oyuk yaparak ya da çivili kroşe çakarak korşeyide tele takabilirsiniz. Birazdan fotoğraf ekleyeyim size.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İki şekilde de kullanabilirsiniz

Üst Alt