MehmetAli0000
Aktif Üye
Kuşumun sindirim açısından sıkıntısı var 1 haftadır öncelikle söyleyeyim veterinere de kuscuya da gittim ikisi de bakmadan ilaç verdiler tetkik vs olmadı anlamadıkları o düşünüyorum açıkçası probiyotik ve sindirim düzenleyici hafif antibiyotik etkisi olan vitaform verdiler ve bir haftadır kullanıyorum kusma eğilimi ağzından yem çıkarma durumları var probiyotik ve vitaform vermezsem sindirilmemis yem de diskiliyor uzun süreli de kullanmak istemiyorum iştahı azaldı göğsü biraz sis gibi ve yemek yedikten sonra koseye çekilip gagasıyla birşeyler yapıyor kursaginda sorun olduğunu dusunuyorum yardımcı olabilecek varsa çok minnettar kalırım.
Düzenleme: dışkıda ki yem probiyotik takviyesi ile azaldı lakin kursakta ki sorun devam etmekte kafesin bir köşesinde sessiz hafif uyku modunda duruyor öğürme hareketi var hala yapıyor gün icinde
Düzenleme: dışkıda ki yem probiyotik takviyesi ile azaldı lakin kursakta ki sorun devam etmekte kafesin bir köşesinde sessiz hafif uyku modunda duruyor öğürme hareketi var hala yapıyor gün icinde
Son düzenleme: