• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık Yumurtası Kuşumun poposundaki şişlik

TG SPAA

Paylaşımcı
Arkadaşlar sabahtan beri 1 tane dışkı yaptığını görmedim pet shopa gittim gold wings diar digestive birds daily care verdi. Onu damlattim suyuna 2-3 gundur yemek te yemiyordu. Cok az patates hasladim zeytinyağı doktum kurstaktan verdim 1 ml falan verdim kabiz diye zaten. Nedir bu hayvan ikiniyor cikarmaya çalışıyor çıkmıyorda.
Sabahtan beri zeytinyağı olsun vazelin olsun sürdüm. Ilık suyla ovaladim. En fazla artik ne varsa bu kadar çıktı. Lütfen yardımcı olun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, muhtemelen bağırsakta enfeksiyon var orası morarmış, mutlaka kanatlı uzmanına götürün 🌸

TG SPAA

Paylaşımcı
Merhaba, muhtemelen bağırsakta enfeksiyon var orası morarmış, mutlaka kanatlı uzmanına götürün 🌸
burcak hanım tavsiye icin sagolun fakat durumun acil oldugunu yazdim zaten. Kuş cok halsiz ve ölmek uzere. Yapabilecegim bir sey var mi onun için sizlere danıştım.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Şişlik sert mi sertse sıkışmadır yumurta vardır. Sizde çıkarabilirsiniz. Youtubede videolar var bakıp çıkarmaya çalışın. Sıkışma ise ve yumurtayı çıkaramazsa kaybedersiniz 😕

Üst Alt