• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et 7 yaşındaki dişi kuşumun poposundaki şişlik

uveys7

Yeni Üye
Merhaba. Herkese iyi bayramlar. 7 yaşında dişi bir muhabbet kuşum var. Yaklaşık 3 ay önce içinde kızgınlık yumurtası vardı ve içinde kırıldı. Antalya merkezde muhabbet kuşuyla ilginenen tek bir yer var oraya götürdüm e coli enfeksiyonu vs var dedi antibiyotik ve takviyeler verdi probiyotik elektrolit b vitamini multivitamin nefesfly vs vs. Zar zor bu tedaviyle bu süreci atlattık ölümden döndü. Şimdi ise poposunda şişlik var kakasını yaparken birazcık zorlanıyor ama kısa mesafe uçup yemeğini yiyor hareketli ve mutlu duruyor. Sorum şu bu şişliğini inmesi için herhangi bir farklı antibiyotik kullanmalı mıyım bilen biri var mıdır acaba? veterinerle konuştuğumda oradaki kas sistemi zayıflamış o yüzden öyle kalmış diyor ama pek güvenemedim. Sizlere de danışmak istedim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Şişlik sert mi? Tekrar yumurta olabilir. Kafes dışına çıkarmayın. Dışkı fotoğrafı görebilir miyiz

uveys7

Yeni Üye
Şişlik sert mi? Tekrar yumurta olabilir. Kafes dışına çıkarmayın. Dışkı fotoğrafı görebilir miyiz
merhaba şişlik yumuşak. Bu problemden ötürü veterinere götürmüştüm röntgen çekildi ve yumurta yoktu. Ardından az bir enfeksiyon kaldığını söyleyip floral vermişti. kullandım 8 gün kadar ama şişliği indirmedi. Poposundaki morluk da uzun zamandır böyle. stabil durum.

Ekli dosyalar

Üst Alt