• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun poposu şiş

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Böyle anlaşılmaz yandan kısa bir video paylaşır mısınız lütfen, birde fotoğraf yandan net yakın olsun
Kızımda yan duran yumurta vardı, kabardı kanatları bıraktı, hiç hareket etmiyordu, 3 tanede yumurtlamıştı
Eyvah ölecek dedim
Ya Allah bismillah dedim
Anlaşılıyordu yandı yumurta, karnından hafifce sağdan soldan çevirdim, ilaç yağ sürmedim, baktım geliyor yumurta tabi rahim çıktı, geri gittim
Kırkbinkere maşallah SüphanAllah 🤲o gün biraz durgundu, 2 gün sonra tekrar kendi yumurtladı toplam 5 yumurta yaptı
Şuan bebekler büyüdü😊🤲
Öncelik yumurta değil anne olsun lütfen 😊🤲👍

erenn

Paylaşımcı
Kızımda yan duran yumurta vardı, kabardı kanatları bıraktı, hiç hareket etmiyordu, 3 tanede yumurtlamıştı
Eyvah ölecek dedim
Ya Allah bismillah dedim
Anlaşılıyordu yandı yumurta, karnından hafifce sağdan soldan çevirdim, ilaç yağ sürmedim, baktım geliyor yumurta tabi rahim çıktı, geri gittim
Kırkbinkere maşallah SüphanAllah 🤲o gün biraz durgundu, 2 gün sonra tekrar kendi yumurtladı toplam 5 yumurta yaptı
Şuan bebekler büyüdü😊🤲
Öncelik yumurta değil anne olsun lütfen 😊🤲👍
anlamadım bunu bana mı diyorsunuz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
az önce attım 3 fotoğrag
eren
Ekli dosyayı görüntüle 67517Ekli dosyayı görüntüle 67518Ekli dosyayı görüntüle 67519 kuşun poposu bu sekilde çekmeye çalıştım ama. yumuşak şiş bide yani çook yukuşak değil ama. sertte değil yumurta olduğunu sanmıyorum
Bunlardan anlaşılmaz
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşın izleyim net cevap vereyim
Birde kafes içinde yandan atın

erenn

Paylaşımcı
Ben size yardım eli uzatıyorum, fotoğraf paylaşmak istemiyorsanız siz bilirsiniz
?? bir sey demedim ki atın dediniz görmediniz sandım yukarı baktığınız için attığımı söyledim. hararete gerek yok. yardımlarınız için her zaman çok teşekkür ederim ben bu forum sayesinde yaşatıyorum kuşumu

erenn

Paylaşımcı
?? bir sey demedim ki atın dediniz görmediniz sandım yukarı baktığınız için attığımı söyledim. hararete gerek yok. yardımlarınız için her zaman çok teşekkür ederim ben bu forum sayesinde yaşatıyorum kuşumu
yanlıl anlaşıldıysam özür dilerim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hararet yok asla olmaz da, inanın saniyeler içinde değişir durumları, ben yanlış anlamış olabilirim, ısrarla var yazdınız, affola, ama kızımız dolu🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maşallah SüphanAllah 🤲😊🤲
Dolu fındık kurdu😊🤲🦢🦢
Kuyruk sekmesi başlamış, kamburlaşmış, az kalmış 2-3 günde gelir yumurta max 1 hafta
Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka verin kafeste dursun, yuvalığa şimdiden kedi kumu serpin 1 yemlik kadar yeterli
Bebekler çıkınca ve anne yatarken dışkılar koku yapmaz, yumurtaya yapışmaz, bebeklerde olunca ayakları mis gibi olur, rahat edersiniz😊🤲

erenn

Paylaşımcı
Maşallah SüphanAllah 🤲😊🤲
Dolu fındık kurdu😊🤲🦢🦢
Kuyruk sekmesi başlamış, kamburlaşmış, az kalmış 2-3 günde gelir yumurta max 1 hafta
Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka verin kafeste dursun, yuvalığa şimdiden kedi kumu serpin 1 yemlik kadar yeterli
Bebekler çıkınca ve anne yatarken dışkılar koku yapmaz, yumurtaya yapışmaz, bebeklerde olunca ayakları mis gibi olur, rahat edersiniz😊🤲
ya ama daha haziranın ortasında bi kuluçka geçirdi

Üst Alt