• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Poposu Şiş

cimennnn

Tutkulu
Merhabalar, öncelikle herkese teşekkür ederim. Maalesef bugün bebeğimi kaybettik. Veterinerim ile kuzumun yaşaması için savaştık fakat mücadelemiz sonuçsuz kaldı.

Hepinize teşekkür ederim. Forumdakiler için kurslarınızla birlikte sağlıklı ve güzel ömürler nasip etsin sizlere...
Başınız sağolsun kısmet böyleymiş sizde elinizden gelen herseyi yaptınız içiniz rahat olsun.

Asu_

Yeni Üye
Başınız sağolsun kısmet böyleymiş sizde elinizden gelen herseyi yaptınız içiniz rahat olsun.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok savaştık veterineri de yaşaması için elinden geleni yaptı. En azından yavrumun acıları dindi. Son gün çok ağrıları vardı. En azından ona verdiğim sözü tuttum. Kanımın son damlasına kadar senin için savaşacağım demiştim. İyi ki de savaştık. Hepinize teşekkür ediyorum 🤲🏻😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok savaştık veterineri de yaşaması için elinden geleni yaptı. En azından yavrumun acıları dindi. Son gün çok ağrıları vardı. En azından ona verdiğim sözü tuttum. Kanımın son damlasına kadar senin için savaşacağım demiştim. İyi ki de savaştık. Hepinize teşekkür ediyorum 🤲🏻😔
Başınız sağolsun özgürce uçsun artık 🤲🥹siz çok emek verdiniz, içiniz rahat olsun, küçük melek🤲🥹💓

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Başınız canınız sağolsun 😞 çok üzüldüm ama inanın siz onun için gereken herşeyi yaptınız içiniz rahat olsun 👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Allah razı olsun. Yeni bir kuş sahiplendim. Acısı hiç dinmiyor gerçekten. İnşallah merhem olur biraz
RABBİM de sizden razı olsun 🤲
Acılarımız nasıl dinsin, küçücük kalplerini, kalplerimize ekleyip gidiyorlar, içimize merhamet aşılıyorlar minik melekler 🤲🪽🪽
Artık hatıralarda yaşatacaksınız, yeni sahiplendiğiniz bebeği görebilir miyim peki 🤲💓🥰

serapd

Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar. Muhabbet kuşumu Cuma günü götürdüm veterinere çok uzun uğraşlar sonucu gerçekten bebeğime iyi gelen veteriner buldum.

Öncelikle kuşumda kist yokmuş. Vücudunda enfeksiyon varmış. Doktorumuz 5 günlük bir antibiyotik ve B12 ilacı verdi sabah akşam ikişer damla.seklinde kullanıyoruz. Daha 2.gunde o koskoca şişlik yarıya indi. 5 gün sonra doktorumuz tam teşekküllü bir şekilde muayene edecek oncelilli hedefimiz enfeksiyonu gidermek olacak dedi. Artık son günlerde direnci çok düşmüştü. Biraz enerjisi yerine geldi.

Ve kuşumuz obezmiş☺ enfeksiyondan sonra obezite için doktorumuz tedavi sürecini adım adım planlayacak.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yardımlarınız için destekleriniz icin.

Çok araştırdım çok kişiye sordum dışarda ölür yaşamaz kurtarilamaz demişti. Ama inşallah kuşum eskisinden daha dirençli daha sağlıklı bir kuş olacak 🤍🙏🏻
Merhaba, hangi veyerinere götürdünüz acaba? Aynı dorun benim muhabbetimde de var.

Üst Alt