• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşumun ölümünü atlatamıyorum

vanilya

Yeni Üye
Bugün dört gün oldu sanırım. Bana bir asır ve bu asırdır acım dinmemiş gibi geliyor. İş yerinde insanlar benimle dalga geçiyor. Müdürüme su alabilir miyim dediğimde "Kuşuna mı?" dedi geçen gün.
Kuşunu kaybetmiş her insan da beni anlamıyor onları oyuncak olarak gördükleri için kedi köpek gibi ciddiye almıyorlar. Gerçekten ben ve Vanilya'nın arasındaki bağı yaşamış olan insanlar bana dert ortağı olabilir mi?

Mustafa7135

Yeni Üye
Bugün dört gün oldu sanırım. Bana bir asır ve bu asırdır acım dinmemiş gibi geliyor. İş yerinde insanlar benimle dalga geçiyor. Müdürüme su alabilir miyim dediğimde "Kuşuna mı?" dedi geçen gün.
Kuşunu kaybetmiş her insan da beni anlamıyor onları oyuncak olarak gördükleri için kedi köpek gibi ciddiye almıyorlar. Gerçekten ben ve Vanilya'nın arasındaki bağı yaşamış olan insanlar bana dert ortağı olabilir mi?
Çok kez yaşadım defalarca ağladım hatta en son bırakmaya karar verdim 6 7 yıl oldu bırakalı. Tekrar dönmek istiyorum şuan. Son muhabbet kuşlarımdan biri tüle takılıp ayağını kırmıştı ve sabahı çıkaramadı. Yanındaki ise sanırım depresyondan öldü 1 ay sonra. Ondan sonra kanarya almıştım o da bilgisizlikten ölmüştü. Elbette hafifliyor acı ama şimdi bile yatmadan önce aklıma geliyorlar

vanilya

Yeni Üye
Çok kez yaşadım defalarca ağladım hatta en son bırakmaya karar verdim 6 7 yıl oldu bırakalı. Tekrar dönmek istiyorum şuan. Son muhabbet kuşlarımdan biri tüle takılıp ayağını kırmıştı ve sabahı çıkaramadı. Yanındaki ise sanırım depresyondan öldü 1 ay sonra. Ondan sonra kanarya almıştım o da bilgisizlikten ölmüştü. Elbette hafifliyor acı ama şimdi bile yatmadan önce aklıma geliyorlar
Her gece ağlıyorum.

Huzurun annesi

Paylaşımcı
Sizi çok iyi anlıyorum canımı isteseler bir an bile düşünmem çocuklarım için. Sizi anlamayan insanların davranışları da sizi çok etkilemesin. Mercimek kadar da olsa kalbi , canı yok mu onların. Babam vefat etti 1,5 yıl önce evde kimse yoktu yanımda oğluşum geldi omuzuma kondu beni teselli edercesine izledi. Aramızdaki bağı biz biliriz başkaları bilmese de olur . Rabbim sabir versin size..

Betülll

Yeni Üye
Başınız sağ olsun gerçekten çok zor bir durum geçen sene hamsterim Kıtır’ı kaybettiğimde çevremdeki insanların aman bir fareye mi üzülüyorsun şeklinde söylemlerine maruz kalmıştım. Dünya hassas kalpler için gerçekten acımasız ancak Vanilya’nın şuan çok mutlu olduğuna eminim🥹🙏🏻

öykü yaren

Aktif Üye
başınız sağolsun eminim vanilya sizin gibi bir sahibi olduğu için çok mutlu ve şanslı hissetmiştir. hayvan kaybı bence bambaşka bir acı. ağzı var dili yok acı çekse söyleyemez rabbimin sessiz kulları bir ömür gördüğü tek kişi siz oluyorsunuz o yüzden bakmayan gerçekten bu acıyı anlayamaz şaka malzemesi yapmaları çok acımasızca. ben hala ölen balıklarımı evden kaçan kuşumu geçen sene ölen dedemi özlüyorum acılarının hiçbir kıyaslanabilirliği yok hepsi acıtıyor gerçekten dilerim herkes bu hissin ne kadar eşsiz olduğunu anlar ve ona göre davranır tekrar başınız sağolsun ❤

azimegul

Yeni Üye
Cok iyi anlıyorum benimde 7 sene baktigim bir kuşum avuclarimin arasında ölmüştü çocuk gibi oturup ağlamıştım insan alışıyor ve kaybedince çok zor oluyor . Merak etme yanlız deilsin bu konuda

Üst Alt