• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun nesi var

Yağmur zeus

Yeni Üye
YouTube videosunu yükledim bakma imkanınız varsa kullanıcı adı gözüküyor sanırım izler misiniz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Videoya isim vermediği için video ismi 4 şubat 2022 ancak videoya isim verirse bulunabilir hele bide #short video

beyyza02

Müdavim
4 Şubat 2022 sanırım gözüküyor gözüknezse de ekran videosu alıp yükleyeyim, arkadan gelen ses kuştan gelmiyor değil mi😳😳

Bahar Y.

Müdavim
Kuşta ağır bir solunum sıkıntısı var, daha önce doksisiklin etkenli ilaç kullanmış mıydınız

Yağmur zeus

Yeni Üye
Tedradox kullanıyorum 4. Günümüz ama pek bi faydası olmadı gibi henüz

Yağmur zeus

Yeni Üye
Merhaba veterinerlere pek güvemiyordum ama sonunda dün gittim. Röntgen çekildi ve bronşit olduğunu söyledi şırınga içerisine ilaç karşımı hazırladı 2 günde bir içine vitamin de katarak uygulayın dedi. Yeni başladık umarım düzelir

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba veterinerlere pek güvemiyordum ama sonunda dün gittim. Röntgen çekildi ve bronşit olduğunu söyledi şırınga içerisine ilaç karşımı hazırladı 2 günde bir içine vitamin de katarak uygulayın dedi. Yeni başladık umarım düzelir
Geçmiş olsun. :)

Yağmur zeus

Yeni Üye
Erkek kuşumla kafesleri ayırmıştım erkek olanda sıkıntı yok gibi ama jazz vet ast vet solunum güçlendirici damla var . Onu erkek olanın kafesine damlatmalı mıyım sizce

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Profildeki kuşun diğer fotoğraflarını paylaşırmısınız. Ailemin kuşunun aynısı herhalde. :)

Üst Alt