• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun nesi var?!

Limon'un ebeveyni

Aktif Üye
Kuşum bugün öğleden beri tuhaf davranıyor. Öğlen acayip bi şekilde kaşınıyordu hem kendini kaşıyor hemde eşini durmadan temizliyordu. Şimdi ise sürekli bu şekilde hapşurur gibi yapıyor ve uykulu duruyor.sabah her zamanki gibi koltuğun kolunu kemiriyordu. Zorla uzaklaştırdım ama yine gidip kemirdi deli gibi... Acaba iplik yutmuş olabilir mi? Yuttuysa yapabileceğim bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için..
Bu da hapşurduğu video

Limon'un ebeveyni

Aktif Üye
Bu videoda da uyurkenki hali var. Göğsü biraz şişip şişip iniyor ve kuyruk sallaması hayli şiddetli... Normalde de kuyruğu sallanıyordu ama bu kadar şiddetli ilk defa görüyorum ayaklarını da tuhaf şekilde hareket ettiriyor videonun sonunda.. Ne yapabilirim lütfen yardım edin ona bişey olacak diye çok korkuyorum

erenunl

Müdavim
Bu videoda da uyurkenki hali var. Göğsü biraz şişip şişip iniyor ve kuyruk sallaması hayli şiddetli... Normalde de kuyruğu sallanıyordu ama bu kadar şiddetli ilk defa görüyorum ayaklarını da tuhaf şekilde hareket ettiriyor videonun sonunda.. Ne yapabilirim lütfen yardım edin ona bişey olacak diye çok korkuyorum
Solunumda sıkıntı var diye düşünüyorum @Taha @Şehmus BAKIR @Tuğrul Bey yardımcı olacaktır

Limon'un ebeveyni

Aktif Üye
Solunum için 2 ay kadar Ornimix ve vitamini dönüşümlü olarak kullanmıştım ama bi değişiklik olmayınca bıraktım

Bahar Y.

Müdavim
Nefes alırken kursak şişmesi, kuyruk sekmesi evet solunum sıkıntısı diyebiliriz, doksisiklin etkenli ilaç temin etme şansınız var mı