• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun nesi var

furkan_bAy

Yeni Üye
Kuşum 1 aydır neşeli falan ama nefes almakta zorluk çekiyor 1 metre uçsa ölecek gübi nefes alıyor
Korktuğu zaman bağırırdı şiödi kalp krizi geçircek gibi oluyor. Nedeni nedir yardımcı olurmusunuz

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba hoşgeldiniz 🌸 Kuşunuz soluk alırken ses çıkartıyor mu? Uçtuktan sonra nefes alışlarının değişmesi bi miktar normal ama durduğu yerde de zorlukla nefes alıyorsa sıkıntı olur. Bi video ekler misiniz kuş tünekteyken.

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bu şekilde video ekleyebiliyorsunuz:

furkan_bAy

Yeni Üye
Merhaba hoşgeldiniz 🌸 Kuşunuz soluk alırken ses çıkartıyor mu? Uçtuktan sonra nefes alışlarının değişmesi bi miktar normal ama durduğu yerde de zorlukla nefes alıyorsa sıkıntı olur. Bi video ekler misiniz kuş tünekteyken.
Tünekte iken bi sıkıntı yok atsam tünekteyken bir yararı olmıcak eskiden evi turlardı hiç bir şey olmadan rahat rahat dururdu şimdi ise 1 metre uçsa kriz geçiriyormuş gibi göğsü hızlı bir şekilde inip kalkıyor yani 6 yaşında yaşlılıktan dedim ama birazdaha zorlanınca endişelendim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun rahatsızlığını anlamamız için bu şekilde sözlerle kelimelerle anlamak zor. Siz etiket yapılan yerden kuyrukta gözükecek ve net bir şekilde video yükler misiniz. Birde kuşunuzun beyaz temiz peçeteye en güncel dışkı fotosunu da atın bakalım.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşun tünekte videosunu, fotoğrafını ve dışkısını paylaşırsanız daha iyi yardımcı olurlar.

Anlatımlarınızdan ya solunum sıkıntısı var ya da kilo fazlalığı...

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Tünekte iken bi sıkıntı yok atsam tünekteyken bir yararı olmıcak eskiden evi turlardı hiç bir şey olmadan rahat rahat dururdu şimdi ise 1 metre uçsa kriz geçiriyormuş gibi göğsü hızlı bir şekilde inip kalkıyor yani 6 yaşında yaşlılıktan dedim ama birazdaha zorlanınca endişelendim
Size sıkıntı yok gibi gelebilir gereksiz gibi gelebilir ancak kuşun tünekteki videosu ve dışkı resmi daha sağlıklı yorum yapmamız için gerekli. Evet kuşunuzun yaşı var ama bahsettiğiniz belirtiler yaşla açıklanamaz. Konu sahibi cevap bekliyoruz @furkan_bAy

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
evet solunum sıkıntısı var ve tüy döneminde tedavi için hocalarımız yazacaktır

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Lütfen Başlıkları düzgün yazalım 👍 kuşun hastalığının yaşı ile ilgisi yok video kısa ve anlaşılır değil ben tünekte daha aydınlık bir yerde video görebilirmiyim bizler ancak videolarda gördüğümüz ile yorumlar yapariz daha fazlası için kanatlı uzmanina götürmeniz iyi olur

Üst Alt