• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun kanaması oldu acil

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Öncesinde var mıydı bu şişlik? Yağ bezesi de olabilir belki.

Mervakyz

Yeni Üye
Öncesinde var mıydı bu şişlik? Yağ bezesi de olabilir belki.
Vardı uzun süredir var sürekli yumurta yapıyor siniyordu yumurtladıktan sonra bu yıl 7 tane yumurta yapmıstır, bu en sonki cok zorladı onu ben dısarıdan hısssettım, yasadıgımız yerden mısafırlıge geldıı stresten olabılır dıye duusundum işte dun yumurtayı cıkardı rahatlayacagını tahmın ettım ve rahatladıda ama sislik inecek gibi gelmedi gözume, enerjısını topladı ama

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
O şişlik öncesinde de varsa ya Demet ablanın dediği gibi fıtıktır ya da yağ bezesidir. Popo altında o kadar büyük şişlik olursa sıkıntı olur yumurtlaması da zor olur. @Şehmus BAKIR abide bir baksın. Eğer yağ bezesi ise diyet yem kullanın. O şişlik bir süre sonra ona eziyet olur maalesef. Bizzat tecrübe sahibiyim kuşumdan.

Mervakyz

Yeni Üye
O şişlik öncesinde de varsa ya Demet ablanın dediği gibi fıtıktır ya da yağ bezesidir. Popo altında o kadar büyük şişlik olursa sıkıntı olur yumurtlaması da zor olur. @Şehmus BAKIR abide bir baksın. Eğer yağ bezesi ise diyet yem kullanın. O şişlik bir süre sonra ona eziyet olur maalesef. Bizzat tecrübe sahibiyim kuşumdan.
Hemen başlarım diyet yeme bi bakabilirseler çok sevinirim :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Popoda dışkı birikimi varsa zeolitli besleme, diyet yem iyi gelir. Eğer ur varsa onun alınması çocugu rahatlatır.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba. Geçmiş Olsun. Zeolitli Besleme Eğer Elle Besleme Mamasi Hazırlıyorsaniz Versele Laga A21 Gibi Günde 1 Kere İçine Mercimek Tanesi Kadar Ekleyip Yedirin. Eğer Besleme Yapıyorsaniz Günlük Olarak Sebze veya Meyvesine Günde 1 Kere Mercimek Tanesi Kadar Serpin Üzerine. Sebze, Meyve Yemiyorsa Eğer Günlük Yediği Yeminede Günde 1 Kere Mercimek Tanesi Kadar Ekleyebilirsiniz. 10 Gün Boyunca Kullanin. Parazit Varsa Eğer Atar Vücudundan. 😇

Son düzenleme:

Mervakyz

Yeni Üye
Merhaba. Geçmiş Olsun. Zeolitli Besleme Eğer Elle Besleme Mamasi Hazırlıyorsaniz Versele Laga A21 Gibi Günde 1 Kere İçine Mercimek Tanesi Kadar Ekleyip Yedirin. Eğer Besleme Yapıyorsaniz Günlük Olarak Sebze veya Meyvesine Günde 1 Kere Mercimek Tanesi Kadar Serpin Üzerine. Sebze, Meyve Yemiyorsa Eğer Günlük Yediği Yeminede Günde 1 Kere Mercimek Tanesi Kadar Ekleyebilirsiniz. 10 Gün Boyunca Kullanin. Parazit Varsa Eğer Atar Vücudundan. 😇
Çok teşekkür ederimmm