• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ısırması

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Merhaba 2 3 aylık kuşum elimle oynarken ısırıyor yani acıtmak ya da saldırmak için değil sanırım fark edemiyor sanki yemek iater gibi ısırıyor can yakıyor bunun önüne nasıl geçebilirim şimdiden teşekkürler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evcil değil mi? Cinsiyet nedir? Video görebilir miyiz

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Cinsiyeti erkek video yüklemeye çalıştım ancak uzantısını kabul etmediğinden dolayı yükleyemedim onun yerine fotoğraf ekliyorum.Ele alışıyor şuan korkmuyor geliyor ama oynarken ısırıyor çekiyor eti

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Teşekkür ederim ancak videonun uzantısını kabul etmiyor site bundan dolayı atılmıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah çok güzel baskın parçalı erkek eğitime devam edin size iyice alışınca ısırma huyunu terk eder umarım 🙏😊

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Merhaba 2 3 aylık kuşum elimle oynarken ısırıyor yani acıtmak ya da saldırmak için değil sanırım fark edemiyor sanki yemek iater gibi ısırıyor can yakıyor bunun önüne nasıl geçebilirim şimdiden teşekkürler
Kuşunuz keşfediyor kuşlar ısırarak keşfeder hissederler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bir kaçtane farklı oyuncak alın ..ve kemirmesi için bloklar koyun..bu bir alışkanlık haline gelmeden unutturmaya çalışın 👍

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Bir kaçtane farklı oyuncak alın ..ve kemirmesi için bloklar koyun..bu bir alışkanlık haline gelmeden unutturmaya çalışın 👍
Oyuncaklarıyla oynamıyor bu süreçte kafesini açmasam elime gelmesine izin vermesem unutur mu veya bana küser mi ona hiç kıyamıyorum taşlarını da kemiriyor ama elimi ısırmasının sebebi sadece oynamak o şekilde seviyor fakat bir an önce vaz geçirmeliyim çünkü çok acıtıyor

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
alışkanlıklardan kurtulmak biraz zaman alacaktır, sabırlı olmalısınız. merak etmeyin kuşunuz size küsmez yada kızmaz. oyuncaklara zamanla alışacaktır.

Cicikuşşş

Paylaşımcı
alışkanlıklardan kurtulmak biraz zaman alacaktır, sabırlı olmalısınız. merak etmeyin kuşunuz size küsmez yada kızmaz. oyuncaklara zamanla alışacaktır.
Yani kafesine koyup çıkarmayayım mı bir süre bir de şunu belirteyim şuan tüy dökümünde enerjisinde bir sıkıntı görmüyorum ama biraz onun da etkisi var mıdır bu duruma

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Yani kafesine koyup çıkarmayayım mı bir süre bir de şunu belirteyim şuan tüy dökümünde enerjisinde bir sıkıntı görmüyorum ama biraz onun da etkisi var mıdır bu duruma
Onun da etkisi vardır huzursuz olmasından dolayı . Dediğim gibi geçici süreç ama biraz daha az çıkarın

Üst Alt