Merhaba 2 3 aylık kuşum elimle oynarken ısırıyor yani acıtmak ya da saldırmak için değil sanırım fark edemiyor sanki yemek iater gibi ısırıyor can yakıyor bunun önüne nasıl geçebilirim şimdiden teşekkürler
Cinsiyeti erkek video yüklemeye çalıştım ancak uzantısını kabul etmediğinden dolayı yükleyemedim onun yerine fotoğraf ekliyorum.Ele alışıyor şuan korkmuyor geliyor ama oynarken ısırıyor çekiyor eti
Sitemize video yüklemek için size bıraktığım linke girmelisiniz. Link (tıklayarak ulaşırsınız): Free video upload - Streamable Siteye girdikten sonra karşınıza "Ücretsiz yüklemeye başla" diyen yazıya tıklayın. Daha sonra karşınıza böyle bir ekran çıkacak: Etrafı kırmızı olan kısıma...
Merhaba 2 3 aylık kuşum elimle oynarken ısırıyor yani acıtmak ya da saldırmak için değil sanırım fark edemiyor sanki yemek iater gibi ısırıyor can yakıyor bunun önüne nasıl geçebilirim şimdiden teşekkürler
Normal bazı kuşlar ergenlik döneminde daha hırçın olabiliyorlar muhtemelen elinizde telefon varken daha çok saldırı yaparlar ya da ayaklarınıza bile saldırırlar
Normal bazı kuşlar ergenlik döneminde daha hırçın olabiliyorlar muhtemelen elinizde telefon varken daha çok saldırı yaparlar ya da ayaklarınıza bile saldırırlar
Oyuncaklarıyla oynamıyor bu süreçte kafesini açmasam elime gelmesine izin vermesem unutur mu veya bana küser mi ona hiç kıyamıyorum taşlarını da kemiriyor ama elimi ısırmasının sebebi sadece oynamak o şekilde seviyor fakat bir an önce vaz geçirmeliyim çünkü çok acıtıyor
Yani kafesine koyup çıkarmayayım mı bir süre bir de şunu belirteyim şuan tüy dökümünde enerjisinde bir sıkıntı görmüyorum ama biraz onun da etkisi var mıdır bu duruma
Yani kafesine koyup çıkarmayayım mı bir süre bir de şunu belirteyim şuan tüy dökümünde enerjisinde bir sıkıntı görmüyorum ama biraz onun da etkisi var mıdır bu duruma