• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ısırdığı yer kabardı

Paşanınbabası03

Yeni Üye
Kuşum muhabbet kuşu ve 3 4 aylık sanırsam yavru arkadaşlar.bu gün beni ısırdı ısırdığı yer normalde bişey olmazdı ama bu sefer kabardı neden oldu bilmiyorum alerjimde yok galiba olsa su zamana kadar olurdu sizce neden

Bahar Y.

Müdavim
Kuşum muhabbet kuşu ve 3 4 aylık sanırsam yavru arkadaşlar.bu gün beni ısırdı ısırdığı yer normalde bişey olmazdı ama bu sefer kabardı neden oldu bilmiyorum alerjimde yok galiba olsa su zamana kadar olurdu sizce neden
Çok sert ısırdıysa kabarabiliyor, hatta ve hatta benim erkek kuşum kadar sert ısırırsa kanayıp kabuk bile bağlayabilir😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşunuzun görsellerini görmek isteriz 😊 geçmiş olsun benim artık ellerim nasır tuttu kanamiyor😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Cereyi tam göremedim cinsiyeti belirlemek için ben normalde bile zor görüyorum 😅😂 Ama içimden bir his bu kuş dişi olabilir diyor ve paşanın babası artık Hürremin babası mi olur onu bilemem😜

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Abi ben gözlerden askere gidemedim haberin olsun😁😁😁
Ben çürük almayı bırak komando dan revize olmak için neler yapmadım binbaşı seni revize yapsam devlet beni sürgüne yollar dediydi 😂 neyse arkadaşın konuyu saptırmayalim askerlik bitmez burda 😜 biz en iyisi kuşun yeni bir resmini görelim şu işi açığa kavuşturalim 😊👍

EnesGenç

Eski Forumcu
Benim kuş hiç ısırmaz küçükken hasta olmuştu kendiliğinden bize alıştı sindi hiç isirmiyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ön den cereye yakın bir fotoğraf çekin bakalim

Üst Alt