• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun iki kanadının alt kısmında top tüy

Artemis

Aktif Üye
İnsanın da öyle aslında yiyen daima iyidir 😊 Babamın bir horozu vardı, köpek gibiydi binanın alt kısmına sitede kümes yapmışlardı, çocukları kovalardı 😂😂😂
Ay benimki de öyleydi ya evde bez bağlamak olmaz biz poşet bağlardık akıllara pis şeyler gelmesin gün aşırı böğürtlenli şampuanla yıkıyordum falan mis gibiydi kokusu yavrumun IMG_9322.jpegIMG_9249.jpegIMG_8938.png

Artemis

Aktif Üye
Oğlumu günlük öpücük banyosu yaptırıyorum🥰🤲tüyleri yüzüme yapışıyor, oda temizliyor, yakında yeni video paylaşacağım anne diyor🥰🥰🥰🤲
Ahahhaah maşallah insan çok anlatmaya da korkuyor nazar korkusundan şöyle tatlı böyle oyuncu konuşuyor vs diye her fırsatta okuyup üflüyorum korkudan 🥹

Artemis

Aktif Üye
Bende çok korkuyorum ama biz aileyiz, Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🥰🤲
Amin inşallah en çok annelerin nazarı geçermiş çocuğuna hep çok sevmekten o hesap severken dozu kaçırıp hemen bi tükürüklere boğmak lazım 😂 ponponunu çok seviyordum ona nazar değer diye çözmüş olduk

Ece A.

Aktif Üye
Sedochol en erken ayda 1 verin kilo problemi yoksa da gerek yok🥰🤲kalamar kemiği varsa gerek yok, gaga taşı da bulunsun kafeste😊
Kusuruma bakmayın arkadaşlar görünce sormak istedim, minik bir sorum var, bu sorum için de konu açmam gerekir mi bilemediğim için burada görünce danışmak istedim🙏, benim çocuk doğru düzgün kalamar kemiği yemiyor mesela. Mineral bloğunu didikliyor, grit kumunu çok severek yiyor ama şimdiye kadar bir tane bile kalamar kemiği bitirdiğini görmedim. Arada bir gaga sürtüyor çok nadir ama doğru düzgün kemirdiğini görmüyorum. Sizce ekstra takviye uygulamalı mıyım, uygulamam gerekiyorsa ne uygulamalıyım? yoksa nadir de olsa gagasını sürtmesi yeterli midir ona? 😶

Ece A.

Aktif Üye
dimii benim de suratıma tavuk fırlatmıştı o aklıma geldi
kuzenim sağ olsun
Sizinki tam travma sebebi 😂 insan tarafından gerçekleştirilmiş. Benim anım yolda yürürken arkamdan bodur bir şeyin hararetli bir şekilde arkamdan uçarak koşması şeklindeydi dsfdgdg🤦‍♀️:ROFLMAO: gerilim filmi imdb: 9.8 tadında bir hikayedir bir de 9.9 kaz sürüsü versiyonum var dgdfgd🤣🤣🤣😭😭

şımarıkkk

Paylaşımcı
beni hindi kovalamıştı
sinirli bir şeydi yanına yaklaşınca kabarıp insanın üzerine atlıyordu
ha bir dee tükürüp vuran bi koyun vardı ayyy ne korkardık ondan
adını da Vuran koyun koymuştuk😂😅

Artemis

Aktif Üye
Ahahaha ne güzel anılarınız canlanmış nostalji tarzında 😂

Artemis

Aktif Üye
Bende çok korkuyorum ama biz aileyiz, Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🥰🤲
Ben az önce baktım ponpon yerine derisi normal pembe kızarıklık şişlik vs yok ama fotoğrafı çekecek yada sabit tutacak durum asla olmuyor birde çığlık atınca sinirlerim bozuldu zorlayamadım istemeden baskı uygularım bir yeri acır diye

Ece A.

Aktif Üye
Burçak'cım benimde kendimi bildim bileli her zaman söylediğim o cümleyi söylemiş; " hayvanların verdiği huzuru çoğu insan veremez". Beğeni butonu 100 defalık hak tanısa 100'ünü de basardım❤

Kesinlikle bir kedi gibi değil kucağıma alıyım mıncırıyım diyemiyorsun canı isterse sevdiriyor minneti yok ama olsun 😂
Hah işte doyasıya sıkıp öpülür o zevkli olur kuşlar naif yapamıyorsun 😂
İnsan mıncırmak, sevmek istiyor da bazılarının minicik bedenleri duruma pek müsade etmiyor🥰 -allah'tan benim sarı yanaklım göbüşten, yanaktan öptürtüyor🤤🥰- ama hadi kuşu geçtim de balık, karınca sevdalıları ne yapsın? 😅🙊 Bir kedi gibi değiller tabi doya doya öpüp mıncıralım, ama varlıkları yeter ya, varsın dokunamayalım❤

Olsun, Varlıkları yeter💓

Ece A.

Aktif Üye
Ben az önce baktım ponpon yerine derisi normal pembe kızarıklık şişlik vs yok ama fotoğrafı çekecek yada sabit tutacak durum asla olmuyor birde çığlık atınca sinirlerim bozuldu zorlayamadım istemeden baskı uygularım bir yeri acır diye
Telefonu masanın üzerine koyun kamera aşağı bakacak şekilde, kuşu da kameranın altında inceleyin, bu şekilde bir video çekmeyi deneyin, kırparsınız videoyu. Bazen bu şekilde sabit bir video alabiliyorum deneyin isterseniz sizde 🙏😊

Artemis

Aktif Üye
Telefonu masanın üzerine koyun kamera aşağı bakacak şekilde, kuşu da kameranın altında inceleyin, bu şekilde bir video çekmeyi deneyin, kırparsınız videoyu. Bazen bu şekilde sabit bir video alabiliyorum deneyin isterseniz sizde 🙏😊
Öyle bir yerde ki o kısım alttan görünecek üstten tutulacak gibi değil iki kanadının arkasının tam ortası ve zaten tüyleri ayırıp o kısmı bulana kadar elimde o kadar çok çırpınıyor ki fenalık geliyor bir şey olacak diye yok Allahın izniyle bir şey göremedim ya strese sokmak istemiyorum melül melül bakıyor kıyamadım 🥹

Ece A.

Aktif Üye
Öyle bir yerde ki o kısım alttan görünecek üstten tutulacak gibi değil iki kanadının arkasının tam ortası ve zaten tüyleri ayırıp o kısmı bulana kadar elimde o kadar çok çırpınıyor ki fenalık geliyor bir şey olacak diye yok Allahın izniyle bir şey göremedim ya strese sokmak istemiyorum melül melül bakıyor kıyamadım 🥹
Kıyamam çok geçmiş olsun minik ponpon beye💙🥰

Üst Alt