• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun iki kanadının alt kısmında top tüy

Artemis

Aktif Üye
hahahdjshsjx çok komiksin🤣 hdkfnd
Normalde yoğun bakım hemşiresiyim gerçekten neler yapıyorum ama o tüyleri çekerken etim tırnağımdan ayrıldı gerçekten çok zor birden fazla kuşları olan ve tek tek ilgilenenler büyük yetenek ve özveri tebrik ediyorum gerçekten hepinizi 🙏🏻

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Normalde yoğun bakım hemşiresiyim gerçekten neler yapıyorum ama o tüyleri çekerken etim tırnağımdan ayrıldı gerçekten çok zor birden fazla kuşları olan ve tek tek ilgilenenler büyük yetenek ve özveri tebrik ediyorum gerçekten hepinizi 🙏🏻
Benim bir de ekstra köpeğim var onunla da yetinmiyorum mahallede kedi köpek falan varsa hepsinin kenelerini temizliyorum 😍

Artemis

Aktif Üye
Benim bir de ekstra köpeğim var onunla da yetinmiyorum mahallede kedi köpek falan varsa hepsinin kenelerini temizliyorum 😍
Bu küçümsenecek yada göz ardı edilecek bir şey değil kesinlikle tebrik ediyorum. Benim mesleğim gidip yapıyorum bir menfaatim var fakat siz bunu çok daha farklı amaçlarla yapıyorsunuz yaptığınız iyilikler ayağınıza taş değdirmez inşallah 🙏🏻

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu küçümsenecek yada göz ardı edilecek bir şey değil kesinlikle tebrik ediyorum. Benim mesleğim gidip yapıyorum bir menfaatim var fakat siz bunu çok daha farklı amaçlarla yapıyorsunuz yaptığınız iyilikler ayağınıza taş değdirmez inşallah 🙏🏻
Amin çok teşekkür ederim 🥰 Ama emin olun sizin meslek de öyle kolay bir meslek değil Allah bütün sağlık çalışanlarımıza güç ve kuvvet versin inşallah 🤲🌸

Artemis

Aktif Üye
Ben bir şey yapmadım her şey @Demet bükay ablama 🥰🤣 İyi olsun bütün yavrular o yeter 🥰
Şey birde muhabbetlerin kanatlarının altında daha mı az tüy oluyor yoksa bu konuda da panik atak mı geçirmem lazım biraz orda seyrek tüyleri derisi gözüküyor bazı bölgelerde yada yapıştığı için olabilir mi yada tüyde diye

Artemis

Aktif Üye
Ben bir şey yapmadım her şey @Demet bükay ablama 🥰🤣 İyi olsun bütün yavrular o yeter 🥰
Şey birde muhabbetlerin kanatlarının altında daha mı az tüy oluyor yoksa bu konuda da panik atak mı geçirmem lazım biraz orda seyrek tüyleri derisi gözüküyor bazı bölgelerde yada yapıştığı için olabilir mi tüyde diye
kesinlikle hepinize çok çok teşekkürler 🙏🏻🥹

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Şey birde muhabbetlerin kanatlarının altında daha mı az tüy oluyor yoksa bu konuda da panik atak mı geçirmem lazım biraz orda seyrek tüyleri derisi gözüküyor bazı bölgelerde yada yapıştığı için olabilir mi yada tüyde diye
Tüyde ise dökülmeler olur normal 😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanatlarının altını kaşımak yada esnetmek için görüyorum azıcık tüyü var şuayip gibi ne zaman çıkıyor ortalama tüyden biz bayadır döküyoruz bu tüyü
Hahahaha 😂😂😂😂 Bir ay kadar sürebilir siz haftada iki gün bt amin forte verin 😊 Yarın oranın da resmini ekleyin yine de bakalım şuayipe 😍🤣🤣🤣

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kanatlarının altını kaşımak yada esnetmek için görüyorum azıcık tüyü var şuayip gibi ne zaman çıkıyor ortalama tüyden biz bayadır döküyoruz bu tüyü
Dış parazit damlası uygulayın lütfen 🥰yarında mümkünse tüyleri çektiğiniz yeri kontrol edin parazit falan olmasın Allah korusun,
Rutin yapılmalı parazit damlası
Rif ampülü biliyorsunuz, mucize ampuldür, ponponlu parazite müsaittir

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Sitemizin sponsorudur, bizlerde ordan alıyoruz güvenle😊🤲

Artemis

Aktif Üye
Dış parazit damlası uygulayın lütfen 🥰yarında mümkünse tüyleri çektiğiniz yeri kontrol edin parazit falan olmasın Allah korusun,
Rutin yapılmalı parazit damlası
Rif ampülü biliyorsunuz, mucize ampuldür, ponponlu parazite müsaittir

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Sitemizin sponsorudur, bizlerde ordan alıyoruz güvenle😊🤲
Röhnfried ürünlerini kullanıyorum sayenizde bugün probiyotik günüydü hatta 🙏🏻 yarın hem parazit damlasını hem rifi temin edicem ponpon kısmında sorun yoksa yine de rif kullanmama gerek var mı

Artemis

Aktif Üye
Röhnfried ürünlerini kullanıyorum sayenizde bugün probiyotik günüydü hatta 🙏🏻 yarın hem parazit damlasını hem rifi temin edicem ponpon kısmında sorun yoksa yine de rif kullanmama gerek var mı
Hatta hızımı alamayıp röhnfriedin bir çok ürününü almışım sedochol calcilux vs şehmus bey kalamar yediği için calcilux gerek yok dedi sedochol da kullanıyorum daha günü gelmedi ☺

Üst Alt