• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun hastalık sonrası yaraları konusunda yardım

Nur Y.

Paylaşımcı
Merhabalar bir güncelleme yapmak istedim bu sabah kuşumun kursağındaki kabuk lokal anestezi ile alınarak yırtılan kısmı da dikildi. Şuan durumu iyi dinleniyor. Bir antibiyotik verildi mamasına bir damla şeklinde onun dışında çok az az elle besleme ve yudum yudum su verereceğiz ki kursak şişmesin dikiş sağlığı açısından. Yavaş yavaş toparlanacak diye umuyorum. Güzel dilekleriniz ve desteğiniz için tekrar teşekkürler
Çok geçmiş olsun

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun. Riskli kısım halledilmiş, geriye tedavi süreci kalmış. İnşallah onu da sağlıklı bir şekilde atlatacaktır kuşunuz. 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına tamamen kavuşur 🥰

kriptocuk

Yeni Üye
Maalesef kuşumuzu kaybettik çok zorlu bir hastalık süreciydi kursağı yırtılana kadar evde tavsiyeler üzerine düzeltmeye çalıştık sonra kanatlı uzmanı tarafından kursağı dikildi tam o sorunu çözdük derken aynı zamanda kursakta belki de 1ay önceye dayanan enfeksiyonu tedavi etmeye çalıştık. İlaç tedavisi yoğun bakım vs derken daha fazla dayanamadı maalesef.
Ankara'da olan arkadaşlar için Öveçlerde Kavaklıdere veteriner kliniğini tavsiye edebilirim. Ümit bey kanatlılar konusunda uzman bir veteriner. Çok çabaladı kuşumuz için. Alakası, bilgisi, tecrübesi övgüyü hakediyor. Aklınızda bulunsun ilgili başlığa da bilgilerini eklerim. Siz benim gibi geç kalmadan mutlaka ilk önce kanatlı uzmanına danışın ben bu konuda biraz hatalı davrandım maalesef.Hepinize ilginizden alakanızdan ve güzel dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maalesef kuşumuzu kaybettik çok zorlu bir hastalık süreciydi kursağı yırtılana kadar evde tavsiyeler üzerine düzeltmeye çalıştık sonra kanatlı uzmanı tarafından kursağı dikildi tam o sorunu çözdük derken aynı zamanda kursakta belki de 1ay önceye dayanan enfeksiyonu tedavi etmeye çalıştık. İlaç tedavisi yoğun bakım vs derken daha fazla dayanamadı maalesef.
Ankara'da olan arkadaşlar için Öveçlerde Kavaklıdere veteriner kliniğini tavsiye edebilirim. Ümit bey kanatlılar konusunda uzman bir veteriner. Çok çabaladı kuşumuz için. Alakası, bilgisi, tecrübesi övgüyü hakediyor. Aklınızda bulunsun ilgili başlığa da bilgilerini eklerim. Siz benim gibi geç kalmadan mutlaka ilk önce kanatlı uzmanına danışın ben bu konuda biraz hatalı davrandım maalesef.Hepinize ilginizden alakanızdan ve güzel dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.
Siz elinizden geleni yaptınız 🙏🏻 başınız sağolsun 😔🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başınız canınız sağolsun 😔

Nur Y.

Paylaşımcı
Başınız sağolsun 😞

Üst Alt