• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun hareketleri

tamer0909

Yeni Üye
Kuşunuz gebe gibi ama solunum sorunu da var gibi kaç gram biliyor musunuz? Demet hocamın dediği gibi tünek yok mu ☺
Yan taraftan görmek lazım arkadan çekiyorsunuz yandan da poposu şiş mi, ağzı açık solunum yapıyor mu
Yan taraftan görmek lazım arkadan çekiyorsunuz yandan da poposu şiş mi, ağzı açık solunum yapıyor mu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Vardı hiç cikmiyolardi.birde aldığımız yer bize plastik vermiş plastikte iyi değil dedikleri için çıkardım sipariş verdim gelmesini bekliyor um
20 tl petshoplarda ne için Spariş verdiniz, kuşlar tünek ister lütfen alın, tünek siz kafes olmaz, çok üzüldüm, yatak olmadan uyunur mu😒😒😒😒😒kuşlar tüneği dal zanneder ve üzerinde güvende hisseder, yaşınızı bilmiyorum fakat cidden bu kuşlara çok üzüldüm
Lütfen yarın tünek alın 2 tane ve kafese takın, bu yüzden yerde yatıyor dişi kuş,
Kafesi temizleyin, tünek takın, suyu nerde içiyorlar😔

tamer0909

Yeni Üye
20 tl petshoplarda ne için Spariş verdiniz, kuşlar tünek ister lütfen alın, tünek siz kafes olmaz, çok üzüldüm, yatak olmadan uyunur mu😒😒😒😒😒kuşlar tüneği dal zanneder ve üzerinde güvende hisseder, yaşınızı bilmiyorum fakat cidden bu kuşlara çok üzüldüm
Lütfen yarın tünek alın 2 tane ve kafese takın, bu yüzden yerde yatıyor dişi kuş,
Kafesi temizleyin, tünek takın, suyu nerde içiyorlar😔
Sulukları var zaten her gün içme.suyi ve vitamin koyuyorum sularına

tamer0909

Yeni Üye
Sulukları var zaten her gün içme.suyi ve vitamin koyuyorum sularına
Yani bende hayatımda defalarca kuş beslemiş insan değilim yazılım şekliniz den hiç hoşlanmadım ben kuş almaya gittigim yere ne lazımsa verin dedim ben kuşların yatakta uyuduğunu nerden bilebilirim evet trendyol'dan kuşlar için salıncak sepetli bişey var belki dediginuz odur içinde tunekte var onu sipariş verdim iki gün oldu yarın 3 gün ben bile isteye zarar vermem bir hayavana gelir gelmez hepsini düzeltirim siz merak etmeyin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkir ederim sorulara cevap verdiğiniz için peki hamileyse nasıl anlayabilirim nasıl bir bakım yapabilir
Çiftleşme olmadıysa yumurta boş olur onu alın atın, erkek kuş yavru gibi duruyor kaç aylık biliyor musunuz ☺ Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ☺