• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun hareketleri

tamer0909

Yeni Üye
Kuşum yere yatar şekilde serilip yem yiyor hem dışı hem erkek yuvaliga girip çıkıyor dışı kuşum yumurtluyor olabilir mi pek anlamıyorum ama birbirlerine aşırı ses çıkarıyorlar bazen çok sınırlı bazen değil

Ekli dosyalar

tamer0909

Yeni Üye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba zemini temizleyin çok fena😒😔dışkılar yeme bulaşıp yediği zaman bakteriyi de yutar buda hasta eder, yemliğe ve yerden yiyorsa bir kap içine bırakın, zeminde ızgara yok ızgara lı kafes alın, çok ufak iki kuş için yetersiz, bizler yemek yerken ne kadar temizse onlarda temiz ister lütfen temizleyin

tamer0909

Yeni Üye
Çiftleşme oldu mu peki ☺
Watch unnamed | Streamable
Yanındaki erkek kusumus o biraz ona gire küçük demislerdi ama yani burda sitede yanlış kelime kullanmak istemiyroum yanlış anlaşılırim die biz birkere saldık yere evin içine onları üst üste gördük ondan sonra görmedim sadece birbirlerini kasirken öperken

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Watch unnamed | Streamable
Yanındaki erkek kusumus o biraz ona gire küçük demislerdi ama yani burda sitede yanlış kelime kullanmak istemiyroum yanlış anlaşılırim die biz birkere saldık yere evin içine onları üst üste gördük ondan sonra görmedim sadece birbirlerini kasirken öperken
Kuşunuz gebe gibi ama solunum sorunu da var gibi kaç gram biliyor musunuz? Demet hocamın dediği gibi tünek yok mu ☺