Sadece bu sefer muhabbet kusuma aynı markadan bulamadım kalmamıştı , bu sefer farklı marka tedarik ettim muhabbet kuşu yemi için ama ben zaten ayikliyorum artık
Gardenmix kullanıyorum genelde ama bu sefer geçici bir yem aldım petshopcu arkadaşımın elinde tükendiği için, biliyorsunuzdur piyasada artık ucuz bişey kalmadığı için petshoptaki insanlarda çoğu yemleri zaten eski fiyattan satışa sunmuş kalmamış ellerinde herkes ucuzken aldı sanırsam internette aldığım yeme 70 TL yazmışlar ben 20 TL ye alıyordum gardenmix marka yemi
Ama ben sadece yem vermiyorum kuşlara yani onlara haftada 2 defa yumurta maması da veriyorum zaten yemden çok onu yemeyi seviyorlar sadece yeme alıştırmak istemedim
Ama ben sadece yem vermiyorum kuşlara yani onlara haftada 2 defa yumurta maması da veriyorum zaten yemden çok onu yemeyi seviyorlar sadece yeme alıştırmak istemedim
Yem Karışım Tavsiyesi: %50 Aspur, %20 Japon Darısı, %20 Ak darısı, %5 Sarı Darısı, %5 Sarı Panicium. Marka Tavsiyesi: Versele Laga Prestige Euro Champ Jo Mannes Japon Darılı Muhabbet Yemi.
Jo Mannes Show Jumbo'nun Temelini Atan Üretici Ağzından Kendi Biyografisi Augsburg da doğdum, büyüdüm. Önceleri muhabbetkuşu ve Kanarya üretirdim. Daha sonra Schwarzwald bölgesine taşındım. O zamandan beridir Freiburg’un kuzey semti Zaeringen’ de eşim ve oğlumla beraber aynı evde yaşıyoruz...
Yem Karışım Tavsiyesi: %50 Aspur, %20 Japon Darısı, %20 Ak darısı, %5 Sarı Darısı, %5 Sarı Panicium. Marka Tavsiyesi: Versele Laga Prestige Euro Champ Jo Mannes Japon Darılı Muhabbet Yemi.
Abi japon darısı kilosu 120 TL olmuş 20 kg karışıma üç kilo koysak battık yeminle jo mannes abimizin tuzu kuru onun ülkesinde japon darısı gani gani 20 kg prestij 600 TL olmuş vay anam vay halimize
Abi japon darısı kilosu 120 TL olmuş 20 kg karışıma üç kilo koysak battık yeminle jo mannes abimizin tuzu kuru onun ülkesinde japon darısı gani gani 20 kg prestij 600 TL olmuş vay anam vay halimize
Piyasa fena... Her şey el yakıyor... Tüm üreticiler isyanda... Millet karışım yemi bırakmış... Kuşlarını sadece ak darı veya sarı darıyla beslemeye başlamış...
marka yemlerin yanına yaklaşmak imkansız, eskiden hobi m006 , bravo b312 falan alırdım. bu sezon ak darı , sarı darı ve vivid aspur alıp, %40 akdarı %40 sarı darı %20 aspur ile ilerliyorum. şimdilik bir sıkıntı yok. yem fiyatları düşmeden marka yem ile ilerlemek imkansıza yakın.
Merhaba, kuşumu elime aldığımda göğüs kemiği elime geliyor tüyde olduğu için mi yoksa kuruma dediğimiz durum olabilir mi? Bugün ağırlığını tarttım 42 gram geldi. Ekli dosyayı görüntüle 16985
hiç bir sıkıntı yok, sadece bazen sulu dışkılama var. Onu da tüyde olduğundandır diye yorumlamıştık. Önceki mesajlarda konuşuldu. Ama zayıfladı yani bariz göğüs kemiği elime geliyor. Bir normal dışkılıyor bir sulu.
Bir de işten geldiğimde 2-3 saat salıyorum, kanatları gelişsin kafeste sıkılmasın diye sürekli oynuyoruz evin içinde