• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun gagasının yanında yara var

handanehirr

Aktif Üye
Merhaba kuşumun gagasının yanında yara gibi bir şey olduğunu fark ettim show jumbo cinsi muhabbet kuşu. Ne yapmalıyım yardımınızı bekliyorum orda kurumuş parça var çapak gibi bizdeki alıp tatlı badem yagı mı süreyim veterinere de götürecek şuan durumum yok

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Cinsine çok takılmayın ama sadece Jumbo olabilir oda çok vasıflı değil ama asla show değil.

Yaraya gelince mantar başlamış. Eczaneden trosdy veya travzol krem alıp kulak çubuğu ile gaga ayak ve popoasuna sürün. O yaralı bölgeyede sürün.

handanehirr

Aktif Üye
Popo deliğine mi direkt süreyim sabah akşam mı süreyim birde. Aldığım yer öyle demişti cinsi için o yüzden öyle dedim yoksa benimde bilgim yok

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Popo deliğine mi direkt süreyim sabah akşam mı süreyim birde. Aldığım yer öyle demişti cinsi için o yüzden öyle dedim yoksa benimde bilgim yok
Evet popo tüylerini aralayıp sürün. Günde bir kez yeterli. İlerlememiş mantar. Yedi gün düzenli kullanın. Akşamları sürün ışıkları kapatın.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Trosyd sürmeden önce crystalini pamuğa iyice sıkın ve oraya hafifçe pamukla sürün sonra trosyd mantar kremini sürerseniz daha etkili olur ☺

Üst Alt