• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Gagasının Altına Kanca Girdi

furkan_bAy

Yeni Üye
Boşluk normal içinde incecik zar var onun yırtılması anormal, yutak bölgesi orası, yani insanlarda gıdık dediğimiz bölge yırtılır kanca geçmiş, su yem geçiş noktası😔
Boşluk normal içinde incecik zar var onun yırtılması anormal, yutak bölgesi orası, yani insanlarda gıdık dediğimiz bölge yırtılır kanca geçmiş, su yem geçiş noktası😔
Abla gidimmi fakülteye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İçti abla kafadını kalfırarak yutuyo nası öğrendiyse
Ablacım yem yiyorsa tm götürme, yarın eczaneden rif ampul al,çengelin çıktığı yere sür, ampulü kır içi kırmızı, işareti var ordan bıçağın tırtıklı yeri ile kes parmağın ile bas kırılır
Kulak pamuğunu batır içine, pamuğu tam çengelin çıktığı yere sür, çok bastırma, bu yapıştırır orayı👍Takdiri ilahi 🤲🤲

furkan_bAy

Yeni Üye
Sabah mısır unu ile bisküviyi suda eritip verdim eve geldiğimde bıcır bıcırdı sonra veterinerlere götürdüm fakültede bayıltıp dikecekler dediler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sabah mısır unu ile bisküviyi suda eritip verdim eve geldiğimde bıcır bıcırdı sonra veterinerlere götürdüm fakültede bayıltıp dikecekler dediler
Dün bende demiştim ama zar parçalı mı bilemediğim için tutar mı tutmaz mı endişe ettim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yem düşüyodu başta ama düşürmeden yiyo
Ağzından düşsün, boğazdan çıkmasın da, dil de sağlam kanamadı çok şükür. Sen yarın 1 ADET RİF al dediğimi yap👍😊götürme kimseye, zar dibi gaga birleşim yeri, rif yapıştırır, enfeksiyonu önler, çabuk iyileşir inşallah

furkan_bAy

Yeni Üye
Ağzından düşsün, boğazdan çıkmasın da, dil de sağlam kanamadı çok şükür. Sen yarın 1 ADET RİF al dediğimi yap👍😊götürme kimseye, zar dibi gaga birleşim yeri, rif yapıştırır, enfeksiyonu önler, çabuk iyileşir inşallah
Tamam çok ama çok sağol abla şimdi işim halloldu nasıl çözüldü işaretlicem

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Üst Alt