• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun felç oluşu

soma

Yeni Üye
Güncel resim ve fotoğraf paylaşın bu konudan.
Tamam paylaşırım
Ben kafasını yeme egiyorum o zaman yiyor
Bugün biraz daha sakin ama elime alınca titredigini hissediyorum göz eri de yuvarlak ve kocaman oluyor korkuyor,acaba kör mü oldu bacağı filan düzeldi ama durgun

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Oh oh maşallah 😍 iyileşmiş minik dostunuz 🙏🏻 nasıl bir tedavi uyguladınız acaba

soma

Yeni Üye
Oh oh maşallah 😍 iyileşmiş minik dostunuz 🙏🏻 nasıl bir tedavi uyguladınız acaba
Suyu zor içtiği için hergun akşam ağzına vitamin damlattim b ağırlıklı bazen Multi dönüşümlü
Birde dediğim gibi bı ilaç bulduk artık dedik yani ölürse de böyle yaşamaktan iyidir en azından elimizden geleni yapalım aldık 1hafta günde 1damla da o dediğin ilaçtan verdik 2dedi satıcı ama o ilaçtan sona ayakları filan aşırı isiniyodu yerinde duramiyodu

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet çok şükür
İlaç adı vereyim mi burda doğru olur mu acaba
Eğer sizin belirtilerle birebir aynı bir durum varsa emsal olur diye düşünüyorum. Ama tabikide öncelik kanatlı uzman 🙂🙏🏻

soma

Yeni Üye
Eğer sizin belirtilerle birebir aynı bir durum varsa emsal olur diye düşünüyorum. Ama tabikide öncelik kanatlı uzman 🙂🙏🏻
Evet ama satıcı bana kanatlı grupta ise yaradığını gösteren videolar öncesi sonrası attı
Ama yüzde yüz yaşatır demedi sonuç alıyoruz dedi Valla o hale gelen kuşa da bi umut diyosunuz
Çok şükür netten bulursam atayım toplu hepsini broşürü var belki başka gruplarında işine yarar
Yoksa evden ilacın kendini cekerim

Biz titanyum olanı kullandik okla gosterdim

Son düzenleme:

soma

Yeni Üye
Sayfa kuralına aykırı mi bilmiyorum ama paylaşayım olmazsa kaldırırlar sanirim

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Evet ama satıcı bana kanatlı grupta ise yaradığını gösteren videolar öncesi sonrası attı
Ama yüzde yüz yaşatır demedi sonuç alıyoruz dedi Valla o hale gelen kuşa da bi umut diyosunuz
Çok şükür netten bulursam atayım toplu hepsini broşürü var belki başka gruplarında işine yarar
Yoksa evden ilacın kendini cekerim

Biz titanyum olanı kullandik okla gosterdim
Bende bugun arkadasimda vitaverm gordum. Satici baya bir ovmus. Kafes tabaninda duran el sokunca bile kacmayan bir kusu 1 gunde tunege alip uccak hale getirmis. Bilgili tecrubeli hocalarimizdan detayli bilgi aliriz.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Maşallah. 😊

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Çok geçmiş olsun.
Yalnız ilk hastalandığında petshop yerine bir kanatlı uzmanına gitmeniz kuş için daha iyi olurdu. Birden felç olmamıştır, onu tetikleyen bir şey olmuştur. Nerede ikamet ediyorsunuz? Kanatlı uzmanı önerelim varsa?

Kuşun videosunu ve dışkısını atar mısınız?
Sizin şu an en acil yapacağınız şey kuşu kursaktan beslemek olacak. Kursağı dolu olsun ki hastalığa karşı direnci olsun.

@Şehmus BAKIR etiketliyorum, görünce daha sağlıklı bilgi verir size.
Pekı ankarada kanatlı uzmanı tavsıye edebılecegınız bıyer varmı