• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkısında normalin dışında bir durum var.

ArslanMeltem

Yeni Üye
Benim 9,5 aylık dişi bir kuşum var. Bugün dışkısının katılığında iyi, içi de beyaz ama dışı açık kahverengi şekilde. Acaba bir sorunu var mı? Yardımcı olabilir misiniz? Kuşun neşesi de gayet iyi bir sorunu yok gibi görünüyor ama bunu görünce endişelendim.

Ekli dosyalar

Doğacı

Eski Forumcu
Havuç,mama ya da başka bir gıda ürünü verdiniz mi yemden başka ve farklı bir içecek?
Pelet yem kullanıyor musunuz?

Doğacı

Eski Forumcu
Yemin fotosunu atar mısınız

ArslanMeltem

Yeni Üye
Yemin fotoğrafı böyle diğer erkek kuşum da bugün kötü oldu yeni yemiyor ve küstü sıvı şekilde başını sağa sola salladı ve yutkunamiyor gibi hareket yapıyordu. Acaba yemde mi sorun var?

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yemin fotoğrafı böyle diğer erkek kuşum da bugün kötü oldu yeni yemiyor ve küstü sıvı şekilde başını sağa sola salladı ve yutkunamiyor gibi hareket yapıyordu. Acaba yemde mi sorun var?
Yaptığı hareketin videosunu ekler misiniz bir görelim peki kum ve probiyotik veriyor musunuz?

ArslanMeltem

Yeni Üye
Kuş kumu var. Probiyotik vermiyorum. Dışkısı da siyah oldu beyazı yok. Onu da paylaşıyorum. Eski yemin yerine yeni yem aldık verdik onu yiyor. Önceki yeminde kabuğun içinden kırık yem çıkıyor ve atıyordu. Yemin bayat olduğu veya tarihinin geçmiş olması durumu olabilir mi?

Ekli dosyalar

Doğacı

Eski Forumcu

Kanatlı uzmanı veteriner hekime götürmenizi öneririm