• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun dışkısı

kusseveninsan

Yeni Üye
Merhaba, kuşumun yanına gelebildim bir ayın sonunda. Kendisi 5 yaşında erkek muhabbet kuşu. Dışkısı da bu şekilde. Entrobac verdim dün. Bugünü boş geçtim. Pazar günü yine okula döneceğim ve bir aya yakın daha yanında olmayacağım. Bir öneriniz var mı? Kafes tabanı için kusura bakmayın, temizleyeceğim.

IMG_8917.jpeg

Nora

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba, kuşumun yanına gelebildim bir ayın sonunda. Kendisi 5 yaşında erkek muhabbet kuşu. Dışkısı da bu şekilde. Entrobac verdim dün. Bugünü boş geçtim. Pazar günü yine okula döneceğim ve bir aya yakın daha yanında olmayacağım. Bir öneriniz var mı? Kafes tabanı için kusura bakmayın, temizleyeceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 104506
Kuru beyaz pecete üzerinde güncel dışkılarının resmini yükleyebilir misiniz? Bu fotoğrafta net anlaşılmıyor. Lütfen hijyene dikkat edin,kafesin yemliğin suluğun temizliğine dikkat edin , kuşunuzun hastalık kapmasını istemiyorsanız sağlıklı yaşamasını istiyorsanız suyu günlük yenileyin, yemini üç günde bir komple tazeleyin

Son düzenleme:
Üst Alt