• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! KUŞUMUN DIŞKISI SİM SİYAH

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kursağın nerde olduğunu biliyorumda tüylerini açıp mı bakıcam varmı diye yoksa şişkinlikten mi bakıcam?
Boyun kısmının altında tam çene hizasında gögüs te zar gibidir
Kuş yem yemiyor yer gibi yapıyor
En çok ne seviyorsa verin yesin acil bir şekilde
Muz ne kadar verdiniz?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bir yere şiddetli çarpma yada ezilme vs gibi durumlar olmadıysa iç kanama ihtimali düşük. Bazen yem kabına inip yem yeme davranışda bulunur ama hali olmayıp yiyemez. Bence takviyelerin gelişini bekleyeceğinize acilen kanatlı uzmandan destek alın. Kuş iyileşsin ondan sonra takviyeleri kullanırsınız. Ama önceliğiniz mutlaka kanatlı uzman olsun. Siyah dışkı ciddiye alınan bir durumdur.

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Merhaba bir yere şiddetli çarpma yada ezilme vs gibi durumlar olmadıysa iç kanama ihtimali düşük. Bazen yem kabına inip yem yeme davranışda bulunur ama hali olmayıp yiyemez. Bence takviyelerin gelişini bekleyeceğinize acilen kanatlı uzmandan destek alın. Kuş iyileşsin ondan sonra takviyeleri kullanırsınız. Ama önceliğiniz mutlaka kanatlı uzman olsun. Siyah dışkı ciddiye alınan bir durumdur.
Aslı abla izmirde kanatlı uzman veterineri önerir misin bulamadım ben

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Boyun kısmının altında tam çene hizasında gögüs te zar gibidir
Kuş yem yemiyor yer gibi yapıyor
En çok ne seviyorsa verin yesin acil bir şekilde
Muz ne kadar verdiniz?
Ama elimde bas baya yedi yemi ve muzu orta şekilde verdim yani ne az ne çok olcak şekilde ve muzu gorunce yedi hemen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ama elimde bas baya yedi yemi ve muzu orta şekilde verdim yani ne az ne çok olcak şekilde ve muzu gorunce yedi hemen
Muz verin yesin o zaman biraz daha kuşunuz aç şuanda
Yemi değiştirin lütfen
Nem almış küflenmiş bayat olabilir

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
İzmir Bayraklı'da Petyum veteriner kliniği Buca'da Yücelen hayvan hastanesi ve yine Buca'da gazivet 🌸
Teşekkür ederim ama yem yiyor elimde yedi yerken baya gördüm onu yemliği asılı bir şekilde duruyor kapalı olmadığı için hem yem çöpünüde atiyor yemi değişmiştim baya bi çöp oldu yem

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Hafta Sonu İçin Derya Hanım 4 Te Çıkıyor Cumartesi Pazar Günü Kapali. Buca Gazivet'i Arayıp Bilgi Alin. Akşam.Bende Gittim Hekim Bizi Beklemişti. Bilgi Alin.

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Kuyruk hareketini yapmaya devam ediyor mu ?

Üst Alt