• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! KUŞUMUN DIŞKISI SİM SİYAH

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Sindiremiyor sindirmesine yardım edecek bir besin var mı bilmiyorum ama grit kum da alın derim garden mixin , versele laga da olabilir mamaisten satılıyor Demet Hanım dedi zaten alacağınız takviyeleri onları da alın , yarın ne olur ne olmaz yeşil veya siyah dışkısı fark etmez bir kanatlı uzmana götürün derim
Teşekkür ederim yardiminiz icin😊

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Ya bana zehirlendi gibi geliyor ama hiç imkanınız mi yok şuan götürmek için
Şu an goturemem evet ama veteriner kapali sanirim birisi yazmisti 4 de kapatiyor diye ve ben genelde veterinerlere güvenmiyorum 12 defa kuşum olmuştu kaç defa veterinerlere gittim hiç biri hayatta değil şu an 1 tanesi kaldı diğeride geçen sene öldü onun yerine aylık olan bir kus aldım geçen senelerde diğer kuşum yalnız kalmasın diye

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Şu an goturemem evet ama veteriner kapali sanirim birisi yazmisti 4 de kapatiyor diye ve ben genelde veterinerlere güvenmiyorum 12 defa kuşum olmuştu kaç defa veterinerlere gittim hiç biri hayatta değil şu an 1 tanesi kaldı diğeride geçen sene öldü onun yerine aylık olan bir kus aldım geçen senelerde diğer kuşum yalnız kalmasın diye
Belki kanatlı uzman olmayan veterinere götürmüşsünüzdür 11 tane çok büyük bir kayıp ya acınızı anlamak zordur bu yüzden veterinere götürmemenizi de anlıyorum fakat zehirlenme gibi durumlarda evde yapılacak bir şey yok maalesef.

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Yok veterinere goturmedim daha yarinda hiç boş değilim 6.30 da eve geliyorum evde ilgilenicek var ama anlamıyorlar kuştan olmazsa yarın izin alıp gotureceğim
Tamamdır çok geçmiş olsun veteriner sonucunu yazın lütfen ve mutlaka size önerilen veterinere götürün 🙏😊

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Belki kanatlı uzman olmayan veterinere götürmüşsünüzdür 11 tane çok büyük bir kayıp ya acınızı anlamak zordur bu yüzden veterinere götürmemenizi de anlıyorum fakat zehirlenme gibi durumlarda evde yapılacak bir şey yok maalesef.
Evet zor oldu benim için kac farklı yere götürdüğümde ilac vermişlerdi veya hiç bir şeyi yok denilmişti ilac verdiklerindede çok dikkatli özenle ilgilenmiştim vermiştimde maalesef ki öldüler ilaç verdiklerimde bile o yüzden bir daha kuş almayı düşünmüyorum baya büyük bir sorumluluk ağızları var konuşamıyorlar anlamak çok zor oluyor zehirlenmesine karşı dışkısını sabaha kadar kontrol edicem yarın izin alıcam düzelme olmazsa veterinere götürücem teşekkür ederim ilginiz için

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sanırım Yanlış Anlaşıldım. Veterinerler Cumartesi Günü Genelde 4 Gibi Kapatiyor. Siz Hafta Sonu Gidebilirim Dediğiniz İçin Ben Hafta sonunu Önce Söyledim. Hafta İçi Akşam Buca Gazi Veteriner Gidebilirsiniz. Arayın Hekim 7 Ye Doğru çıkıyor. Ben Rica Etmiştim Hekim Bizi Beklemişti. 🌹

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Sanırım Yanlış Anlaşıldım. Veterinerler Cumartesi Günü Genelde 4 Gibi Kapatiyor. Siz Hafta Sonu Gidebilirim Dediğiniz İçin Ben Hafta sonunu Önce Söyledim. Hafta İçi Akşam Buca Gazi Veteriner Gidebilirsiniz. Arayın Hekim 7 Ye Doğru çıkıyor. Ben Rica Etmiştim Hekim Bizi Beklemişti. 🌹
Teşekkür ederim mutlaka gitmeye çalışacağım yarın😊

Üst Alt