• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! KUŞUMUN DIŞKISI SİM SİYAH

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Kendi dışkısını hiç yemez kafesin altında 1 kere bile görmedim 6 yaşından beri hiç yapmadı ve kafesini sürekli temizlerim
Bazen yapabiliyorlar mecbur sürekli yanlarında olamıyoruz denk gelmediği bir anda yemiş olabilir kafes de temiz başka bir kuş mu yaklaştı yanına acaba

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Bazen yapabiliyorlar mecbur sürekli yanlarında olamıyoruz denk gelmediği bir anda yemiş olabilir kafes de temiz başka bir kuş mu yaklaştı yanına acaba
Evet kafesleri yan yana baya bi yakınlar birbirlerine siyah dışkı yapan kuşum erkek diğeri dişi

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Evet baktım öyleymiş çok fazla kayıp yaşanıyormuş bilmiyordum ben bu zamana kadar hep iyi diye duymuştum şimdi öğrendim
Aslında sitede önerilmeyen veteriner listesi de yapılabilir Allah'tan çok yok önerilmeyen veteriner.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşumu saldığımda hiç uçmadı 30 dakka veya 1 saate yakın sadece uyudu ve odanın sıcaklığı iyi olmasına rağmen tüylerini çok kabarttı ayrıca 2 tane dışkı yaptı eski dışkıları normal ama 2 tane dışkısı sim siyah kömür gibi ve sebzese vermedim 1 ocakta vermiştim marul 5 ocakta vitamin koydum suyuna sonra değiştim 1 2 gündür suyu taze koyuyorum ama dışkısı gerçektende çok siyah ve sürekli uyuyor bi kaç kez uçtu yem yedi suyunu içti ama uyuyor sürekli iç kanaması olabilir mi nerden anlayabilirim dışkısı şu şekildeEkli dosyayı görüntüle 99930
Merhaba geçmiş olsun, iç organ hasarı olabilir, bağırsak sindirim de sıkıntı olabilir, yada zehirlenme var, kuş ne yedi yem su harici

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Youtube yükleyip yüklediğiniz videoyu paylaşır mısınız belki öyle işe yarar
Öyle bir deneyimde bir şey daha diyeceğim şimdi baktımda sanırım ayağıda yaralanmış çok az pek gozukcek kadar değilde kanamış birazcık oraya şimdi nişastayi suyla karistirip sürsem olur mu ve ayağının kanını yemiş olabilirmi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öyle bir deneyimde bir şey daha diyeceğim şimdi baktımda sanırım ayağıda yaralanmış çok az pek gozukcek kadar değilde kanamış birazcık oraya şimdi nişastayi suyla karistirip sürsem olur mu ve ayağının kanını yemiş olabilirmi?
Kanı zehirlemez, oraya fucidin krem, terramicyn krem, hametan krem bunlardan birini sürebilirsiniz
Evde muz varsa yedirinn antioksidandır zehiri alır

Üst Alt