• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşumun dışkısı normal mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snur

Yeni Üye
dün bir konu açmıştım kuşum bir gündür kakasını yapmadı diye dün çok şükür kakasını yaptı biraz üşütmüş galiba bu yüzden hala halsizliği devam ediyor arada uyuklama tüy kabartma da yapıyor dışkısını da sizinle paylaşıyorum yine de bir göz atın endişe ediyorum kuşum 8-9 yaşlarında erkek elimden geldiğince bakımını eksik etmiyorum üşütmüştü dün daha kötüydü yem de yemiyordu açlık dışkısı yapmıştı şimdi normal dışkı yaptı ama bu şekilde yaptı daha iyi olması için önerileriniz var mı ? 1000170021.jpg1000147039.jpg

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
dün bir konu açmıştım kuşum bir gündür kakasını yapmadı diye dün çok şükür kakasını yaptı biraz üşütmüş galiba bu yüzden hala halsizliği devam ediyor arada uyuklama tüy kabartma da yapıyor dışkısını da sizinle paylaşıyorum yine de bir göz atın endişe ediyorum kuşum 8-9 yaşlarında erkek elimden geldiğince bakımını eksik etmiyorum üşütmüştü dün daha kötüydü yem de yemiyordu açlık dışkısı yapmıştı şimdi normal dışkı yaptı ama bu şekilde yaptı daha iyi olması için önerileriniz var mı ? Ekli dosyayı görüntüle 92580Ekli dosyayı görüntüle 92581

Kuşu ya bayat yem yada Çeşme suyu bozmuş bu dışkı normal değil vitamin ile çözülmez

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
bu arada arıtma suyu kullanıyorum ona çok dikkat ediyorum yemi de taze alıyoruz ama belki evde bayatlamıştır ayda 1 kere alıyorum kapalı kutuda olduğu için olmuş olabilir mi ?
Hazır su kullanın hele yaz aylarında hocam , yemi fırınlayiniz 200 derecede 10 dakika her 2 dakikada bir çevirin tahta kaşık ile ilaç tavsiyesi versem yanlış birşey demekten korkuyorum iyi eder etmez veya daha kötü eder bu riski alamam malesef şuan yanlış anlamayın veterinere gitseniz size sistematik antibakteriyel bir ilaç verecek kuşun yaşına gramına göre tavsiyede bulunacak aynı şeyi ben size söylerim belki ama bu riske girmek ömür boyu vicdan azabı çekmeme neden olabilir o yüzden birşey diyemiyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tek konunuzu aktif bıraktım diğerlerini kilitledim. Tek konudan devam edin lütfen. Siz yazdıkça konunuz en üstte çıkıyor bu nedenle sürekli konu açmanıza gerek yok. Sürekli konu açmak kurallar gereği yasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt