• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumun dışkısı normal degil

nilgmn

Yeni Üye
Oğlum soğuk algınlığı geçirdi. Gerwit ve multivitamin kullandık fakat hala duzelmeyen dışkısı var. Kafesine girince ya da omzuma çıkınca arada hafif kabarıyor gozlerini kapatıyor. Ama ötüyor konuşuyor da. Istahsizligi da yok. Guncel diskisini ekliyorum. Yaşadığım yer küçük ve kuşumu gostercek bilgili birini bulamadım bana biraz yardımcı olur musunuz ?

Nur Y.

Paylaşımcı
İsterseniz birde kuşun videosunu ekleyin daha sağlıklı olur

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkılar normal değil enfeksiyon var gibi duruyor. Yem harici ekstra bir şey vermeyin şimdilik. Bu konuyla ilgili hocalarım yorumlarını beyan ederler. Geçmiş olsun 🙏🏻

nilgmn

Yeni Üye
Fikirkerinizi paylasirmisiniz lütfen 😔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba Nil hanım kuşunuzun dışkısı normal değil hastalık var ve kabarma var şuan dışkıda gördüğüm koksidiyoz ve eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün eğer imkanınız yoksa sulphamezatin temin ediniz beş gün kadar verelim ve ayrıca elle besleyin şimdi kuşunuzu tartıp kilosunu öğrenelim kuruma var mı onu da tespit Edelim

nilgmn

Yeni Üye
Merhaba Nil hanım kuşunuzun dışkısı normal değil hastalık var ve kabarma var şuan dışkıda gördüğüm koksidiyoz ve eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün eğer imkanınız yoksa sulphamezatin temin ediniz beş gün kadar verelim ve ayrıca elle besleyin şimdi kuşunuzu tartıp kilosunu öğrenelim kuruma var mı onu da tespit Edelim
Yaşadığım yerde kanatlı uzmanı yok maalesef dediğiniz ilacı nerede bulabilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yaşadığım yerde kanatlı uzmanı yok maalesef dediğiniz ilacı nerede bulabilirim
Büyükbaş hayvanların ilaçlarlarinin satıldığı yerde bulunur veterinerlere bakın güvercin malzemeleri satanlara bakın ve ecza depolarına

nilgmn

Yeni Üye
Büyükbaş hayvanların ilaçlarlarinin satıldığı yerde bulunur veterinerlere bakın güvercin malzemeleri satanlara bakın ve ecza depolarına
Teşekkür ederim. Kuruma hastalığının belirtilerine baktim çok şükür o yönde bir belirtisi yok iştahı gayet yerinde sadece diskida anormallik ve ara ara kabarip uyuklama moduna giriyor 🙏🏼

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Teşekkür ederim. Kuruma hastalığının belirtilerine baktim çok şükür o yönde bir belirtisi yok iştahı gayet yerinde sadece diskida anormallik ve ara ara kabarip uyuklama moduna giriyor 🙏🏼
Tarti varsa siz yine de kilosuna bakın

Üst Alt