• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun dışkısı bozuk

Cicikuşşş

Paylaşımcı
İyi günler kuşuma dün diazyme 256 verdim bugün dışkısı böyle halsizliği falan yok. Sebebi ne olabilir

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Bağırsak florasında anlık değişimler olabilir. Dışkı yanında şüphelendiğiniz başka belirtiler var mı?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
O zaman sıkıntı yok gibi dışkı kıvamı zamanla düzelecektir. Aksi bir durum olursa tekrar yazarsınız.

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Tabiki, ek gıda verildiginde dışkı kıvamı/rengi değişebilir. Gayet normal.

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Yemesi hareketleri normal ama dışkısı daha da değişmiş sebeni ne olabilir korkuyorum
Dün niraz erik yemişti bir de omdan sorna bir iki kere sarı dışkıladı sonra yeşile döndü hemen gece de böyle yapmış
Kısa videosunu da bırakıyorum

Son düzenleme:

Cicikuşşş

Paylaşımcı
O zaman sıkıntı yok gibi dışkı kıvamı zamanla düzelecektir. Aksi bir durum olursa tekrar yazarsınız.
İyice bozuldu fotoğraf atıyorum birisi bu sabah birisi de son dışkıları.Soru olarakta sordum tekrar ancak kimse görmedi faha lütfen yardımcı olun korkuyorum

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Erikten sonra herhangi birşey verdiniz mi? Kafeste sadece yem su olacak şekilde bekletin. Yarına kadar dışarı çıkarmadan tekrar dışkı resmi atın.

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Erikten sonra herhangi birşey verdiniz mi? Kafeste sadece yem su olacak şekilde bekletin. Yarına kadar dışarı çıkarmadan tekrar dışkı resmi atın.
Erikten sonra bir şey vermedim.Bu sabah biraz darı verdim belki dışkı düzelir diye.Fotoğrafı yarın sabahtan mı atayım akşam mı?Bir de yarın normalde vitamin verecektim onu vereyim mi yinede?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Karışıklık olmaması için konuları birleştirdim .
Resimleri yarın atın. Vitamini yarın için es geçebilirsiniz.

Son düzenleme:

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Karışıklık olmaması için konuları birleştirdim .
Resimleri yarın atın. Vitamini yarın için es geçebilirsiniz.
Gece yaptığı dışkılar bu şekilde.Bana bormalleşmiş geldi siz ne düşüyinüyorsunuz? Pazar günü probiyotiğini vermiştim bugün vitaminini es geçsem sıkıntı olur mu yoksa vereyim mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkı daha iyi 👍 haftada iki kez probiyotik verilmeye devam edin yem harici daldari verebilirsiniz bir süre ekstra bişey vermeyin kullandığınız vitamin nedir?

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Dışkı daha iyi 👍 haftada iki kez probiyotik verilmeye devam edin yem harici daldari verebilirsiniz bir süre ekstra bişey vermeyin kullandığınız vitamin nedir?
Pazar günü verdim probiyotiği ondan sonra dışkı bozuldu ilk diye olabilir mi. (dyazme 256) İkinci kez yarın versem uygun mu? VİTAMİN OLARAK AVİSOL B KOMPLEX KULLANIYORUM. Onu ne zaman vermeliyim?Yulafta mı vermeyeyim?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıyi takıp edebilmemiz için birkaç gün sadece yem ve su verin hergun buraya dışkı ekleyin görelim 👍

Üst Alt