Yemesi hareketleri normal ama dışkısı daha da değişmiş sebeni ne olabilir korkuyorum
Dün niraz erik yemişti bir de omdan sorna bir iki kere sarı dışkıladı sonra yeşile döndü hemen gece de böyle yapmış
Kısa videosunu da bırakıyorum
İyice bozuldu fotoğraf atıyorum birisi bu sabah birisi de son dışkıları.Soru olarakta sordum tekrar ancak kimse görmedi faha lütfen yardımcı olun korkuyorum
Erikten sonra bir şey vermedim.Bu sabah biraz darı verdim belki dışkı düzelir diye.Fotoğrafı yarın sabahtan mı atayım akşam mı?Bir de yarın normalde vitamin verecektim onu vereyim mi yinede?
Gece yaptığı dışkılar bu şekilde.Bana bormalleşmiş geldi siz ne düşüyinüyorsunuz? Pazar günü probiyotiğini vermiştim bugün vitaminini es geçsem sıkıntı olur mu yoksa vereyim mi?
Dışkı daha iyi haftada iki kez probiyotik verilmeye devam edin yem harici daldari verebilirsiniz bir süre ekstra bişey vermeyin kullandığınız vitamin nedir?
Dışkı daha iyi haftada iki kez probiyotik verilmeye devam edin yem harici daldari verebilirsiniz bir süre ekstra bişey vermeyin kullandığınız vitamin nedir?
Pazar günü verdim probiyotiği ondan sonra dışkı bozuldu ilk diye olabilir mi. (dyazme 256) İkinci kez yarın versem uygun mu? VİTAMİN OLARAK AVİSOL B KOMPLEX KULLANIYORUM. Onu ne zaman vermeliyim?Yulafta mı vermeyeyim?