Merhaba, arkadaşlarımız gereken her şeyi söylemişler, benim sadece eklemek istediğim birkaç şey var, öncelikle maşallah kuşunuz çok güzel fosforlu kalem gibi parlıyor

ve düzelmesine çok sevindim fakat şuan kuşunuz da düzelme olsa bile lütfen bundan sonra insan gıdaları tükettirmeyin, başta anlaşılmaz ama ilerleyen dönemlerde sonucunu alırsınız. Kuşun ömrü azalır bu şekilde ilerlendiğinde. Bu yüzden lütfen bundan sonra daha özenli yaklaşın, haftada 2 sebze haftada 1 meyve verebilirsiniz ve verip veremeyeceğiniz çoğu şeyi forumda bulabilirsiniz

bizlere sorarsınız biz de yardımcı oluruz. Takviyelerini mutlaka temin edin, bağışıklığı güçlensin, tabi şuan kilodan biraz fazlası var, takviye yerine sebze meyve ağırlıklı beslemek daha sağlıklı olur şuan için, bol bol spor yaptırın, masada koşturabilir, kafesinde tünekten tüneğe zıplatabilirsiniz. Diyet yem temin edinin,
@mamaist den satın alabilirsiniz. Kafeste tek bir taş var dediğinize göre olması gereken diğer şeyler sanırım yok olarak anladım, yine mamaistten grit kum, kuş kömürü, kalamar kemiği de alıp kafesinde bulundurursanız çok iyi olur, kalamar kemiği kalsiyum içindir, grit kum ve kömür sindirimde etkilidir ve grit kum ayrıca mineral ihtiyacını da giderir. Arkadaşlarımıza ek olarak mutlaka bir kanatlı uzmanına götürün bence, bazen kuşlar düzelir gibi olup bir iki gün sonra tekrar enerjiden düşebiliyor, ne olur ne olmaz bence bir gösterin

geçmiş olsun