bugün kuşumun ayağı perdeye takılmış ve sakatlandı kırıldı mı ne oldu anlayamadık lütfen siz yardımcı olabilir misiniz sürekli o ayağını havada tutuyor basmıyor ama uçabiliyor
Benim kuşum 2 ayağını birden kırmıştı perdeye takılmıştı ayağı tüneği kavrayabiliyosa sorun yoktur kavrayamıyorsa,elinle dokunduğun zaman tepki vermiyorsa kırık vs olabilir
Sakin olun iyileşmeyecek bir şey değil benimki 2 ayağını birden kırmıştı bir ayağında 2 yerden kırık vardı.İyileşme süreci biraz uzun sürüyor ama iyileşiyor şimdi hiçbir sıkıntısı yok hatta 2 kere kızgınlık yumurtası bile yaptı eş almayı düşünüyorum
Biraz morarmış gibi yarın veterinere götürseniz iyi olur yanlış kaynama ihtimaline karşı önlem almış olursunuz. Birde tünekleri çıkarın bir havlu serin kafes tabanına tırnakları takılmasın ama yemi suyu koyun tüneğe çıkmaya çalışmasın
Biraz morarmış gibi yarın veterinere götürseniz iyi olur yanlış kaynama ihtimaline karşı önlem almış olursunuz. Birde tünekleri çıkarın bir havlu serin kafes tabanına tırnakları takılmasın ama yemi suyu koyun tüneğe çıkmaya çalışmasın
tüneklerini salıncaklarını çıkartıp havlu serdim ama çok stres oldular ve kafese tırmandılar inmediler bi türlü yere ben de maalesef geri taktım şimdi tüneklerini
tüneklerini salıncaklarını çıkartıp havlu serdim ama çok stres oldular ve kafese tırmandılar inmediler bi türlü yere ben de maalesef geri taktım şimdi tüneklerini
Hamster talaşıda serebilirsiniz altına ben öyle yapmıştım ama dikkat edin popo kısmına yapışmasın.Bir de yarın bi kanatlı uzmanına götürün derim bi de kuşları ayırma şansınız varsa daha iyi olur
Hamster talaşıda serebilirsiniz altına ben öyle yapmıştım ama dikkat edin popo kısmına yapışmasın.Bir de yarın bi kanatlı uzmanına götürün derim bi de kuşları ayırma şansınız varsa daha iyi olur