Teşekkür ederim.Geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun![]()
2 gün daha kullanıp bırakalım bence ama ilaç olduğu için bişeyde diyemiyorum Şehmus abiler yorum yapsa o konuda daha iyi olurVeteriner öyle dedi ama ben yine endişeliyim tabi.
Yarın takacağım. Bugün veterinere yürüyerek gidip geldik. Kafesi sarsamda rüzgar vardı, hasta olmasın dedim.
Bende o yüzden sordum. 10 gün oldu bugün kullanalı çünkü ama veteriner öyle dedi.
Antiyotiği yarım suluğa 2 damla şeklinde veriyorum. O yüzden bitmesi yine bir haftayı bulur gibi. Şırıngada vermişti. Bırakayım mı o zaman sence?
@Şehmus BAKIR abicim müsait olduğunda bakarsan sevinirim.2 gün daha kullanıp bırakalım bence ama ilaç olduğu için bişeyde diyemiyorum Şehmus abiler yorum yapsa o konuda daha iyi olur
Şehmus abinin dediği gibi hafif sürmek yeterli olur, keyfi yemesi içmesi nasıl@Şehmus BAKIR abicim müsait olduğunda bakarsan sevinirim.
Peki bir şey daha sorayım Bahar. Tırnağı için bana sadece c vitamini kullan dedi ama şu an antibiyotik kullanıyoruz ancak bitince kullanabilirim,bunun dışında başka bir şey vermedi. Ben terramycin kremi sürsem mi acaba? Napayım sizce?
Tamam abicim. 3 gün gerwit sonra probiyotik olarak veriyorum o zaman. Kanaması yok şükür, kremde süreyim o zaman.İlacı kes kardeşim gerwit-w ver kanama yoksa çok az hafiften krem sürebilirsin iyice yedirerekçok geçmiş olsun nazara geliyorlar
![]()
Elimde çok çekişiyor o sırada sürebildiğin kadar sürüyorum zaten.Şehmus abinin dediği gibi hafif sürmek yeterli olur, keyfi yemesi içmesi nasıl
Maşallah nazar değmesinEkli dosyayı görüntüle 23450
Sanki ayağı yaralı olan benim.
Kızımız çok hareketli, acısını mı anlamıyor yoksa çok acısı yok mu anlamıyorum bende.![]()
Aminnn.Maşallah nazar değmesin
Tüy rengi neden öyle kandan dolayı mı
İnşallah canım.Güzel ilerliyor süreç kara göründü![]()
Teşekkür ederim canım. Şu kız bir düzlüğe çıkar bir an önce inşallah.Çok geçmiş olsun maalesef karaciğer sorunu olan dışkı tipini bilmiyorum o yüzden üstadlar yorumlasa çok daha iyi olur![]()
Koydum peçete yapınca atayım abicim. Olmazsa röntgen yaptırırım.Kübra sen peçete üstünde güncel dışkı resmi ekle bir bakalım ama en garanti röntgendir kardeşim
Hiçbir fikrim yok diyeceğim ama fikrim var.Canım ben daha yeni gördüm çok çok geçmiş olsun güzel kızanasıl oluyor nasıl beceriyorlarsa kaşla göz arasında
![]()
Aman yaa inşallah atlatır bir an önceHiçbir fikrim yok diyeceğim ama fikrim var.
Son zamanlarda çok ürkek oldu,kendini kafes içinde sağa sola atıyor hep. Ya bir şeyden korkuyor ya da Limondan dolayı tramvası oldu bilemiyorum.Büyük ihtimalle yine o zamanlardan birinde kırdı dün normaldi çünkü ama yine de tereddüt ettim. Karaciğeriyle ilgili sıkıntı olmasında.
Ekli dosyayı görüntüle 23746
Dışkıları böyle abicim. @Şehmus BAKIR
İnşallah canım.Aman yaa inşallah atlatır bir an önce![]()