• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ağzının kenarlarında yemler kalıyor

Limonlimon

Yeni Üye
Kuşum 10 gündür hasta. Daha önce bu konu hakkında konu açmıştım. Hala durumu aynı. Dışkısı bazen normal bazen ise ishal oluyor. Kuyruğu biraz aşağıya düştü. Kabarık duruyor. Dün hırıltısı başladı. Bugünde ağzının kenarlarında yemler kalmaya başlamış. Lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın 🙏🏻

Limonlimon

Yeni Üye
Şuan bu hale geldi. Baya kötü durumda. Nefes alamıyor. Ne yapabiliriz.

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba geçen konuda hırıltı sormuştum hatırlarsanız, şuan gün yüzüne çıkmış ben doksisiklim etkenli ilaç kullanılması taraftarıyım, neo terramycin gibi ilaçlar hafif kalır gibi

Bahar Y.

Müdavim
Elle besleme yapmanızıda tavsiye ederim yeterince beslenmiyor sanırım

Merve00

Paylaşımcı
Merhaba geçen konuda hırıltı sormuştum hatırlarsanız, şuan gün yüzüne çıkmış ben doksisiklim etkenli ilaç kullanılması taraftarıyım, neo terramycin gibi ilaçlar hafif kalır gibi
İlaç temin edilene kadar ne yapılabilir peki, günü kurtarmak adına? kekik spreyi hafif mi kalır

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Mama olarak ne yapmam gerekir. Yem yemiyor. Dışkısını istemişsiniz. Paylaştım. Eşimin elinde, elini bırakmıyor. Gözlerini de açmıyor
A21 elle besleme mamanız yoksa haşlanmış yumurta sarısını bebe bisküvisi veya mısır unu ile sıcak su ile açtırarak yoğurt kıvamına getirip kaşık ile ılıyınca verin

Bahar Y.

Müdavim
Eczaneden monodoks temin edebilir misiniz peki, elle besleme olarak yumurta sarısını sulandırıp şırıngayla vermeniz gerekiyor, elle besleme maması temin etmelisiniz ama