• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu kedinin ağzından kurtardık. Eve bahçeden sokak kedisi girdi. Ağzına aldı kuşu. Kuş uçup kurtuldu, kedi bir daha yakaladı.

Kukki

Yeni Üye
Kuşumu kedi ağzına alfı. Hem de iki kere. Kuş kurtuldu. Yaraası yok. Veterinere de götürdük. Fiziksel olarak iyi dedi. Ama korkuyor doğal olarak. Kafeste hareketsiz tünüyor. Azcık yem yiyor. Ötmüyor ve sıçrıyor. Dışkısı normal. Ölür mü korkudan? Konuşur mu bir daha? Lütfen yardım edin.

Bahar Y.

Müdavim
Kuşumu kedi ağzına alfı. Hem de iki kere. Kuş kurtuldu. Yaraası yok. Veterinere de götürdük. Fiziksel olarak iyi dedi. Ama korkuyor doğal olarak. Kafeste hareketsiz tünüyor. Azcık yem yiyor. Ötmüyor ve sıçrıyor. Dışkısı normal. Ölür mü korkudan? Konuşur mu bir daha? Lütfen yardım edin.
Ağır bir travma yaşamış kendine gelmesi için biraz zamana ihtiyacı var, fotoğraf ekler misiniz

ixs54

Aktif Üye
lisedeyken kedi bahçede saldırmış ama kafesten pençesini kafese sokamamıştı. yazık kuşum korkudan ölmüştü. üzülerek o olayı hatırladım:(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Elle besleyin 👍 sevdiği şeyler verin düzelir

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Geçmiş olsun ısırmaması isabet olmuş dinlensin inşaallah düzelecektir