Merhaba, götürdüğünüz hekimin kanatlı veterineri olduğundan emin misiniz? 14 gün antibiyotik kullanalım, hemen ardından mikostatin kullanalım diyen bir veteriner, hem de 10 yaşındaki bir kuşa. Bu kuş bu kadar ilacı, bu yaşta kaldıramaz ki. Elinizdeki probiyotik ve muktivitamin entrobac ve gerwit mi başka nir şey mi? Yerinizde olsam ilacı derhal keser, 3 gün probiyotik, 1 gün multivitamin verirdim. Yem yemiyorsa, bir yandan da 10 gün boyunca zeolitli elle besleme yapardım. Bandırma'da kuş üreticileri var. Hergün götürüp onlara kursaktan besletebilirsiniz kabul ederlerse. Götürmeye niyetiniz varsa, özelden isim de yazarım. Arkadaşım değil ama ismen biliyorum bahsettiğim üreticiyi.
Tekrar tavsiyeme gelirsek, sizin yerinizde olsam elle besleme maması, zeolit tozu 2 no elle besleme ucu, kanatlıoil respiratory turbo yoksa entrobac, gerwit ve grit kum temin ederdim. Hepsini mamaist den alabilirsiniz. Yem yemiyorsa gğnde 2 ya da 3 kez kursaktan beslensin. Bu beslemelerin sadece biri zeolit tozu eklenerek yapılacak. 10 gün boyunca devam edelim. Ürünler gelince yazarsanız, daha ayrıntılı konuşuruz.