• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumda Solunum Sorunu Var Mı ?

bzdmsamett

Yeni Üye
Dostlar selamlar, kuşum maalesef birkaç gündür hasta ayrı bir başlık olarak açıyorum. Göğsünde bariz bir kabarıklık var, dışkısı 2 gündür beyaz. Göğsüne üflediğimde kemiğini görebiliyorum uzun hafif sivri, o kısmın deri rengi ise koyu kırmızı. Uyurken soluk aldığında kuyruğu ritmik olarak inip çıkıyor çok fazla olmasa da. Uçma performansı ise çok ciddi düzeyde düştü, havaya çıkamıyor çok ve birkaç saniye içinde bir yere konmak durumunda kalıyor. Yarın acilen kanatlı veterinere götüreceğim sizlerden ön bilgi almak istedim.

Ekli dosyalar

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba kuşunuzda pankreas sorunu var gibi görünüyor. Göğsü kabarıkmı şişmi fazla kilolu geldi bana. Pankreas için maden suyu tavsiye ediyoruz ama yarın veterinere gideceğiniz için şimdilik yapmanız gereken onu sıcak tutmak olacak

bzdmsamett

Yeni Üye
Merhaba, elektrolit yerine soda ile devam etmemiz söylendi. Ayrıca Pharmax Amınosol verdi, ağızdan 15 gün boyunca 1 damla damlatacakmışım. Pankreasında sorun varmış, o da göğüste kabarıklığa yol açıyormuş.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba, elektrolit yerine soda ile devam etmemiz söylendi. Ayrıca Pharmax Amınosol verdi, ağızdan 15 gün boyunca 1 damla damlatacakmışım. Pankreasında sorun varmış, o da göğüste kabarıklığa yol açıyormuş.
Geçmiş olsun soda ile toparlarsınız inşallah 🤲

Üst Alt