• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumda halsizlik var

Eylül

Yasaklı
Hastalık Belirtileri
Halsizlik, iştahsızlık
Hastalık Belirti Tarihi
8 Şub 2021
Limon 2 gündür halsiz bir şekilde, pek yem yediğini görmüyorum. Elimle kendim yediriyorum özellikle. Dışkısında ishal göremedim gayet normal geldi bana. Önereceğiniz bir şeyler var mı? Doğal yöntemler olsa iyi olur çünkü henüz reşit olmadığım için kendi başıma ilaç almam uymaz bana.😶

Eylül

Yasaklı
Tüye vs giriyor olabilir mi Eylül yada soğuk algınlığı falan. Dışkı ve kuşun resmini atsan iyi olur yinede
Demin kafesine yeni koymuştum, 45 dkdır dışarıdaydı. Halıdan pek dışkı bulamadım. Fakat çok fazla tüy dökmüştü

Eylül

Yasaklı
Kameram çok iyi değil bir şey anlamayabilirsiniz dışkıdan kusura bakmayın. Sabah çıkardığımda direkt kafesine uçmuştu ben de rahatsız etmedim. 15-20 dk uyuduktan sonra mavişle ötüşmeye başladı, sonra da halsizleşmeye başladı

Eylül

Yasaklı
Sanırım tuyde kafes dışında da enerji harcadığı için yoruldu diye düşünüyorum. 1-2 gün kafesten çıkarma istersen. Varsa yulaf ve b vitamini verebilirsin. Yine gözlemle
Şuan elimde b vitamini yok, yulaf vereyim. Önerdiğiniz herhangi bir marka var mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tüy zamanında keyifsizlik, iştahsızlık, hırçınlık gibi davranışlar normaldir kardeşim..b vitamin ve yulaf iyi gelir.tahanin dediği markalar uygundur

Eylül

Yasaklı
Sağolun ikiniz de 😊 şehmus abi sanırım limon ergenliğe mi girdi ne oldu anlamadım, 1 aydır çok fena hırçınlaştı. Normalde öptüren sevdiren kuş şimdi gaga atıyor bana:(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Sağolun ikiniz de 😊 şehmus abi sanırım limon ergenliğe mi girdi ne oldu anlamadım, 1 aydır çok fena hırçınlaştı. Normalde öptüren sevdiren kuş şimdi gaga atıyor bana:(
Tüy zamanı aman dokunmayın çok fenayım nareleri atarlar 😂

Eylül

Yasaklı
Sanırım tuyde kafes dışında da enerji harcadığı için yoruldu diye düşünüyorum. 1-2 gün kafesten çıkarma istersen. Varsa yulaf ve b vitamini verebilirsin. Yine gözlemle
Şuan maşallahı var :) mavişle ötüşüyorlar kafam şişti :D hatta demin yemliğinden çıkmaya çalışıyordu :D

Üst Alt