• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda halsizlik var acaba hasta mı?

Rmznkrblt10

Yeni Üye
Bugün kuşumun eski hareketli ve neşeli hali yok. Sürekli kabarık halde duruyor. Bu neden olabilir acaba?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Herhangi bir hava akımına maruz kaldı mı yada başka bir etken. Son zamanlarda yem harici farklı bir şey yedi mi. Multivitamin gervit ve probiyotik entrobac takviyeleri düzenli kullanıyor musunuz. Biraz daha detaylandirir misiniz. Birde streamable.com dan kuşun videosunu nu da rica edelim.

Rmznkrblt10

Yeni Üye
Herhangi bir hava akımına maruz kaldı mı yada başka bir etken. Son zamanlarda yem harici farklı bir şey yedi mi. Multivitamin gervit ve probiyotik entrobac takviyeleri düzenli kullanıyor musunuz. Biraz daha detaylandirir misiniz. Birde streamable.com dan kuşun videosunu nu da rica edelim.
Hava akımına maruz kalmış olamaz. Yeme ek olarak aspur verdim ama ondan yediğini çok görmedim.Videoyu yüklemeyi beceremedim. Size söyle anlatayım bugün düne göre daha hareketli iştahı yerinde hatta çok fazla yem yiyor. Dışkısı sulu. Bugün biraz da olsa ötmeye başladı.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkıyı toparlamamız lazım. Dediğim takviyeleri temin edin. Bugün hareketlenmiş olabilir ama tekrar nüksetmemesi için multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Çünkü kuşunuz fotoda yorgun gözüküyor. Bu takviyeleri haftada bir farklı günlerde suluğuna koyun. Yem harici ekstra yeşillik sebze vermeyin şimdilik. Çünkü dışkı sulu. Takviyelerden sonra kuşunuzu gözlemleyin.

Rmznkrblt10

Yeni Üye
Dışkıyı toparlamamız lazım. Dediğim takviyeleri temin edin. Bugün hareketlenmiş olabilir ama tekrar nüksetmemesi için multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Çünkü kuşunuz fotoda yorgun gözüküyor. Bu takviyeleri haftada bir farklı günlerde suluğuna koyun. Yem harici ekstra yeşillik sebze vermeyin şimdilik. Çünkü dışkı sulu. Takviyelerden sonra kuşunuzu gözlemleyin.
En kısa sürede temin edeceğim dediğiniz ürünleri. İlginiz için teşekkür ederim. Aralıksız yem yemesi normal mi? Normal değilse belli aralıklarla yemliğini kafesten çıkarayım mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Streamable com dan video yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İhtiyacı olduğu kadar yer diye düşünüyorum. Şehmus hocama ek olarak kuşunuzu hassas tartıyla tartma imkanınız varsa kaç gr olduğunu yazar mısınız.

Üst Alt