• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda gariplik var.

Cekelal

Paylaşımcı
Bu gün biraz neşesiz. Halssiz değil gibi, ama normal de sürekli dışarda dururdu. Bu gün yine çıksa da çoğunluğunu kafeste geçirdi. Dışkı da sullanma var, yemesi içmesi normal, Entrobac verdim, önümüzdeki iki gün boyunca da vericem. Önerilerinizi bekliyorum.
Not: Havasıcaklığından keyfi olmayabilir lakin bu dışkıyı açıklamıyor.
20240618_184101.jpg

Cekelal

Paylaşımcı
Dışkıları taze daha dün kafesi temizledim. Üstelik aylık dezenfektanını da yaptım.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İstediği zaman yiyor normal de. Niye böyle yaptı anlamadım. Akıllı yemlik kullanıyor, önüne klasik yemlikten yem koydum şu an yiyor.
Yesin maşallah doysun tekrar dışkı paylaşır mısınız 😊🤲

Cekelal

Paylaşımcı
Yesin maşallah doysun tekrar dışkı paylaşır mısınız 😊🤲
Dışkı dediğiniz gibi düzeldi😃. Kafes dışında farkli farklı yerlere yaptığı için toplu dışkı fotorafı atamıyorum. İsterseniz kafese girince teyit amaçlı yine atarım ama karnı doyduğundan beri tek bir sulu dışkı yapmadı. Size yeniden teşekkür ederiz😄👏👏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dışkı dediğiniz gibi düzeldi😃. Kafes dışında farkli farklı yerlere yaptığı için toplu dışkı fotorafı atamıyorum. İsterseniz kafese girince teyit amaçlı yine atarım ama karnı doyduğundan beri tek bir sulu dışkı yapmadı. Size yeniden teşekkür ederiz😄👏👏
Ben teşekkür ederim 😊🤲iyi ki varsınız emin ellerde minnoş😊🤲