• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumda Gaga Beyazlığı ve Popoda Dışkı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
duygu abla böyle dedi bende zeolit ve elle besleme bende kullandım 10 gün trikonomas için etki etti ama kökünden halledemedik
İç parazit için kulandım 10 gün sürmedi ve hekimden tahlil yaptırdım ölü hepsi geçmiş olsun dedi, şuan fıstık Şehmus da, tekrarlama oldukça sağlıklı😊🤲

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
İç parazit için kulandım 10 gün sürmedi ve hekimden tahlil yaptırdım ölü hepsi geçmiş olsun dedi, şuan fıstık Şehmus da, tekrarlama oldukça sağlıklı😊🤲
bende yakında yapacağım müsait zamanda Şehmus abinin yanına gidicem kursaktan besleme öğrenmek için

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bende yakında yapacağım müsait zamanda Şehmus abinin yanına gidicem kursaktan besleme öğrenmek için
Kesinlikle öğren ablacım, trikonomasis farklı ve güçlü bir bakteri, iç parazit yayılmadığı sürece daha hafif. Şöyle düşün, zatürre ve bronşit, ikiside akciyerde olur, fakat zatürre tüm akciyerde iltahaplanmasi, bronşit broşlarda oluşur, hangisi çabuk tedavi edilir😊

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Kesinlikle öğren ablacım, trikonomasis farklı ve güçlü bir bakteri, iç parazit yayılmadığı sürece daha hafif. Şöyle düşün, zatürre ve bronşit, ikiside akciyerde olur, fakat zatürre tüm akciyerde iltahaplanmasi, bronşit broşlarda oluşur, hangisi çabuk tedavi edilir😊
evet çok güçlü bir parazit arada hala etkisini gördüğüm için duygu ablayla iletişimdeyiz oda Şehmus abimden elle besleme öğrenmemi istedi

Üst Alt