• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumda Gaga Beyazlığı ve Popoda Dışkı

berranazbas

Paylaşımcı
5 gr vermiş bu 2 gün sonra 10 gr olcak malesef, ishal, kabarma, iştahsızlık başlıycak, veterinere gideceksiniz, antibiyotik başlayacak, bağışıklık düşecek, göğüs jilet gibi sivrilecek, bağırsakta olan parazit, kaslara, ciyere, kursağa, heryere yayılacak, malesef O ZAMAN NASIL BESLİYECEĞİM DİYECEKSİNİZ.. BİZDE ÇOK GEÇ MALESEF YAZACAĞIZ
YOLUN BAŞINDASINIZ, ŞUAN DURUMU SİZE İYİ GÖZÜKÜYOR
TEK YAPMANIZ GEREKEN ZEOLİT TOZU VE ELBESLEME MAMASI 👍
Durumu iyi ama değil mi zeolitli besleme yaptıktan sonra ayriyeten mamaya katmama gerek var mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
O zaman Şehmus abiyle iletişime geçeyim ben aparatı mamayi alayım herşey onun iyiliği için 😔
Evet, bende bu sebepten kayıp verdim lütfen geç kalmadan..
Tıp ne diyor..
Erken teşhis hayat kurtarır 🤲👍😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Durumu iyi ama değil mi zeolitli besleme yaptıktan sonra ayriyeten mamaya katmama gerek var mı
Zeoliti mercimek tanesi kadar 1 çay kaşığı mamaya karıştırıp sıcak su ile karıştırcaksınız, aparat ile kursağa vereceksiniz. Gnde 1 kere zeolitli, akşamda sade mama o kadar, 10 güne toplar biter

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Moralim bozuldu çok böyle birşey yoktu gayet iyidi. gerçekler tokat gibi Çarptı ne yazık ki
Olabiliyor önemli olan hızlıca ilaç kullanmadan tedavisini yapmak, yolun başı endişe etme, ama kork, yazdıklarım olur tedavi olmazsa

berranazbas

Paylaşımcı
Zeoliti mercimek tanesi kadar 1 çay kaşığı mamaya karıştırıp sıcak su ile karıştırcaksınız, aparat ile kursağa vereceksiniz. Gnde 1 kere zeolitli, akşamda sade mama o kadar, 10 güne toplar biter
Peki toparlar mı sizce kaybetmek istemiyorum çünkü yarın Şehmus abiden gidip alayım en iyisi hem gösterir bana da ama başakşehir Kağıthaneye çok ters düşüyor bakalım nasıl gelicem bilmiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yok yok tedavi etmezsem zaten benim içim rahat etmez uyuyamam bu gece bile nasıl uyurum bilmiyorum
Sevgi bu işte😊onlar SESSİZ KULLARI RABBİMİN
bakarsan düzelir, bu gece endişe etme iyi maşallah korkma😊🤲yarın lütfen git, araç varsa candostunuda götür, Şehmus baksın göstersin beslemeyi👍😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Peki toparlar mı sizce kaybetmek istemiyorum çünkü yarın Şehmus abiden gidip alayım en iyisi hem gösterir bana da ama başakşehir Kağıthaneye çok ters düşüyor bakalım nasıl gelicem bilmiyorum
Toplar Allah ın izniyle merak etme yemeden kesilmesin yeteli

berranazbas

Paylaşımcı
Bulursan işin çok kolaylaşır, mama ve aparat👍😊
Demet abla çok soru soruyorum kusura bakma. Kuşumu aldığım üretici ile iletişime geçtim kendisi çok güvendiğim bir abim olur. Bana yem yediği sürece el beslemesi yapılmasını önermediğini kuşun strese girip öleceğini söyledi ne yapmam gerekiyor kafam karıştı açıkçası

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet abla çok soru soruyorum kusura bakma. Kuşumu aldığım üretici ile iletişime geçtim kendisi çok güvendiğim bir abim olur. Bana yem yediği sürece el beslemesi yapılmasını önermediğini kuşun strese girip öleceğini söyledi ne yapmam gerekiyor kafam karıştı açıkçası
Estağfurullah ablacım ona iç parazit var 5 gr zayıfladı ve daha da düşecek der misin, o zmn sana antibiyotik mi önerecek, yem yese zayıflar mı?

berranazbas

Paylaşımcı
Estağfurullah ablacım ona iç parazit var 5 gr zayıfladı ve daha da düşecek der misin, o zmn sana antibiyotik mi önerecek, yem yese zayıflar mı?
Bana birinin numarasını attı ona sormamı söyledi. Ama bilmiyorum şuan o kadar vaktim yok zeolitli besleme bana da mantıklı geliyor vakit kaybetmeden kurtulsun yavrucak da sonrası toparlanır

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bana birinin numarasını attı ona sormamı söyledi. Ama bilmiyorum şuan o kadar vaktim yok zeolitli besleme bana da mantıklı geliyor vakit kaybetmeden kurtulsun yavrucak da sonrası toparlanır
Canım ilk günün akşamı belli eder hemen için rahat olsun ben Bebeklerime hergün Zeolit tozunu veriyorum kursaktan🤲😊

berranazbas

Paylaşımcı
Canım ilk günün akşamı belli eder hemen için rahat olsun ben Bebeklerime hergün Zeolit tozunu veriyorum kursaktan🤲😊
Abla valla ders çalışıyordum bıraktım dersi oturdum Paşa'min yanına o bana bakıyor ben ona bakıyorum 😅 çok panik bir insanımdır ben en yanlış sahibe denk geldi paşam 😂

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla valla ders çalışıyordum bıraktım dersi oturdum Paşa'min yanına o bana bakıyor ben ona bakıyorum 😅 çok panik bir insanımdır ben en yanlış sahibe denk geldi paşam 😂
Allah zihin açıklığı versin kuzum😊👍🤲doğru kişiye denk gelmiş şüphe duyma😊👍💓

Üst Alt