• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! kuşumda birşey var mı anlayamıyorum

Selin Ay

Yeni Üye
Benim 4 yaşında kız bir muhammed kuşum var son 5günde kakası siyah ve ayakları rengi pembeden açık mora dönmeye başladı günün çoğunluğundada genellikle uyuyor bu aralar biraz hareketledi ama davranışları ve görünüşü hala aynı ve aramızda güzel bir bağ vardı sehir dışına gittiğim için 4 günlüğüne birisine bıraktım döndüğümde halsizdi acaba stres mi oldu yoksa hastalandı mı emin olamıyorum yardım eder misiniz şimdiden teşekkür ederim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba yavrunuzun streamable.com üzerinden videosunu ekleyip linkini burada mesaj bölümünde paylaşır mısınız. Kafes tabanına beyaz peçete yada A4 kağıt serip yeni yapılmış birden fazla dışkıları atar mısınız. Ama anlattığınıza göre kanatlı hekim görse iyi olur. Yine ekleyin bir bakalım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz😊Durumu anlayabilmemiz için video ekler misiniz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yavrunun durumunu iyi görmüyorum. Dişi olduğu için soruyorum. Popoda şişlik var mı yumurta sıkışması ihtimaline karşı. Ve duruşundan da anladığım ağrısı sancısı var gibi. Yemesi içmesi nasıl peki. Konumunuz İzmir gözüküyor. Şanslısınız bence yarın kanatlı uzmana götürün.

Üst Alt