Yem yemiyorsa elle besleme mamasıyla besleyin. Kafeste grit kum varmı. Ve kuşa kraker vermeyinizHocam kontrol ettim kursağı boş
Yem yemiyorsa elle besleme mamasıyla besleyin. Kafeste grit kum varmı. Ve kuşa kraker vermeyinizHocam kontrol ettim kursağı boş
Size neden takıntılı olayım? İnsanlara benim de kuşum böyleydi ve öldü tarzında bir yorum yapmanız ya da durumu çok kötü yazmanız doğru değil. Yardımcı olmak istiyorsanız bilirkişileri etiketleyip onları konuya yönlendirirsiniz. Durumunu analiz etmeden ilaç yönlendirmesi de yapılamaz. Forum kurallarını buyurun aşağıdan okuyun.Siz bana neden bu kadar taktınız?
Beşeri ilaç kullanmadan . Kanatlı uzmanı görmesi gerekirSalyalı Kusma. Salyalı yem kusma. Ağzında çok kötü koku varmı. Geçen sene bu hareketi yapıyodu benim kuş çok zayılamıştı. Beşeri ilaç kullandım mecburen 3 ay içinde 2 kere tekrarlamıştı.zor iyileştirmiştim. Bu belirtiler yoksa mert hocamın dediklerini bi uygulayın.
Kumu bu şekilde hocam. Kusma yapmıyor. ağzında kötü bir koku da yok. sanırım kuşum ya çok az yem yiyor ya da hiç yem yemiyor. Elle beslemeye bakacağım. bulunduğumuz yer küçük olduğu için kanatlı uzmanı bulabileceğimi sanmıyorum.Yem yemiyorsa elle besleme mamasıyla besleyin. Kafeste grit kum varmı. Ve kuşa kraker vermeyiniz
Bu grit kum deil oyüzden deistiriniz. Yem yemiyorsa yumurtanın sarısını yoğurt kıvamına getirip yedirin elle besleme maması alana kadarKumu bu şekilde hocam. Kusma yapmıyor. ağzında kötü bir koku da yok. sanırım kuşum ya çok az yem yiyor ya da hiç yem yemiyor. Elle beslemeye bakacağım. bulunduğumuz yer küçük olduğu için kanatlı uzmanı bulabileceğimi sanmıyorum.
Ballı kraker hiç koymuyoruz hocam. Multi vitamin var elimde sadece bir de şehrim küçük olduğu için sanırım kanatlı uzmanı bulmam mümkün değil gibi duruyor.Dışkılar problemli duruyor. Öncelikle kafesindeki ballı krakeri atın. Elinizde takviye adına neler mevcut? Mert'e katılıyorum. Kanatlı uzmanının görmesi iyi olur. Hocalarımı etiketliyorum onlar da konunuza dönüş yapacaklardır. @Aslı Ö. @Demet bükay @Burçak A.
Nerde yaşıyorsunuz, yardımcı olmak isterim bulurum kanatlı uzmanı.Ballı kraker hiç koymuyoruz hocam. Multi vitamin var elimde sadece bir de şehrim küçük olduğu için sanırım kanatlı uzmanı bulmam mümkün değil gibi duruyor.
Kafes tabanında gördüğüm için söylemiştim. O kumu da kaldırınız kafesten. Şimdilik iştahsızlık durumu var ise siz besleme yapın ve ardından beyaz peçete üzerinde yaptığı güncel dışkıları bir görelim. Zeolitli besleme yapmanızda da fayda var. Temin etmek için mamaist sitesi whatsapp hattıyla iletişime geçebilirsiniz. Siz güncel dışkılarını yaptığı gibi paylaşınız etiketledim hocalarım da konunuza yazacaklardır.Ballı kraker hiç koymuyoruz hocam. Multi vitamin var elimde sadece bir de şehrim küçük olduğu için sanırım kanatlı uzmanı bulmam mümkün değil gibi duruyor.
Hocam birkaç gündür bu hareketi yaparken rastlıyorum. Dediğiniz her şey içinde teşekkür ederim notluyorum hepsiniSürekli mi bu videodaki hareketimi yapıyor. Tek seferlik yapmıssa sorun olmaz. Ve dıskılar bozuk oyüzden probiyotik almak gerekir. Bunları söylemeyi unutmusum
Bir röntgen çektirin lütfen. Siz görmeden bir cisim yutmus olabilirHocam birkaç gündür bu hareketi yaparken rastlıyorum. Dediğiniz her şey içinde teşekkür ederim notluyorum hepsini
Merhaba her kuşun hastalığı farklıdır, her canlının hastalığı da farklıdır, hasta sahibi zaten stresli, benim kuşum öldü vs yazmanıza lüzum yoktur,Siz bana neden bu kadar taktınız?
Merhaba bir şey dokunmuş, yem, yeşillik sebze, onu çıkarmaya çalışıp kusuyor,Selamlar,
Kuşum yaklaşık 5 yaşında. Bir kaç gün önce daha büyük bir kafese geçirmek istedik. 1 akşam durdu ve alışamadığını, korktuğunu görünce eski kafesine geri koyduk. normalde çok enerjik ve konuşkandı. Bir kaç gündür halsiz gibi sanırım yemlerini de yemiyor ve hiç ötmüyor. Genel olarak uyku halinde gibi. Dışarı çıkarttığımda kendim besliyorum, öyle biraz yem yiyor.
İshali var gibi gözüküyor ve kafasıyla garip bir hareket yapıyor(video ile bırakıyorum: Watch unnamed | Streamable ) Uçmasında falan problem yok. Ne yapmak gerekiyor? suyuna vitamin de koydum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geçmiş olsun diyelim.İlgilenen herkese çok teşekkür ederim. Muz ile besledim ve yemini yedirdim bir de sürekli ilgilendim. Şuan kuşum neredeyse tamamen normalde döndü. ishali de geçti eski neşesi enerjikliği de geri geldi. Herkese çok teşekkürler
Geçmiş olsun rica ederimİlgilenen herkese çok teşekkür ederim. Muz ile besledim ve yemini yedirdim bir de sürekli ilgilendim. Şuan kuşum neredeyse tamamen normalde döndü. ishali de geçti eski neşesi enerjikliği de geri geldi. Herkese çok teşekkürler