Şu an kuşun bir şeyi yok Ama diyorlar ki Hani iyi bakmıyorsun veterinere götürmüyorsun Elimde olsa zaten götüreceğim veteriner çok uzak bir de kuşlara bakan Veterinerler zor bulunuyor Yani Bu yüzden götüremiyorum ama en yakın zamanda götüreceğim sadece hani arada göğsünü şişirip ağzını açıyor O kadar Yani bunun dışında bir şey yok kakası normale döndü durumu da gayet iyi hatta yeni halı almış Annem onlarla oynuyor şu an Gözlüğümü kemiriyor mesela ama bir daha olmasını istemiyorum böyle bir şeyin Tamam kuşların ömrüne kadar az olursa olsun Ama ben başıma bir şey olmasını istemem bir de bakamıyorsunuz falan deyince sinirlerim oynadı 15 yaşındayım ben bu arada yani bilmiyorum yaş sınırlaması var mıdır yok mudur ama bir şey olmasın asla istemiyorum bir yolunu bulup iyileştirmeye çalışıyorum Şu an iyi hem ama hani bir daha olursa ne yapmam lazım onu da bilmiyorum Çünkü bir anda kötü olup bir anda düzeliyor Geçenlerde babam suyuna limon katmıştı öyle düzeldi neden oldu onu da bilmiyorum Saat 6 gibi konuşuyordu Hasta olmadan önce 12 gibi birden Hasta olmaya başladı yani Falan tuttu ertesi gün kalktığımda düzelmişti zaten hani Elektrikli sobayı açtım filmden limon kattık falan düzeldi öyle yani hani elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum ona bir şey olmasına dayanamam ki Ne kadar üzüldüğümü bir ben bilirim bir ailem bilir Yani çoğu kişi Bilip bilmeden konuşuyor bu konu hakkında Bu yüzden sinirleniyorum öyle