• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum tüylerinin altından sarı yara kabuğuna benzer bir şey çıkardı

permanent

Müdavim
Bence araştırılmalı deri altında parazit de olabilir şu an nasıl durumu
Merhaba gözümden dolayı bakamadım foruma hala boyunluğu takılı keyfi yerinde yemek yiyor suyunu içiyor kendini de kaşımak istiyor ama boyunluk engel oluyor olabildiği kadar vilmectin mi yapsam acaba?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba gözümden dolayı bakamadım foruma hala boyunluğu takılı keyfi yerinde yemek yiyor suyunu içiyor kendini de kaşımak istiyor ama boyunluk engel oluyor olabildiği kadar vilmectin mi yapsam acaba?
Geçmiş olsun size de 🙏🌸 En son ne zaman ense damlası uyguladınız? Crystalin sıkıyor musunuz yarasına? ☺

permanent

Müdavim
Geçmiş olsun size de 🙏🌸 En son ne zaman ense damlası uyguladınız? Crystalin sıkıyor musunuz yarasına? ☺
Sağolun teşekkür ederim gözümü zor açıyorum krem sürebildim cryşstalin sıkamadım ama sıkabilirim şuan. Ense Damla yapalı en az 20 gün oldu nasıl yapayım ne yapayım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sağolun teşekkür ederim gözümü zor açıyorum krem sürebildim cryşstalin sıkamadım ama sıkabilirim şuan. Ense Damla yapalı en az 20 gün oldu nasıl yapayım ne yapayım
İlk doz muydu ense damlası? Crystalin sıkın günde 2-3 kez ☺

permanent

Müdavim
İlk doz muydu ense damlası? Crystalin sıkın günde 2-3 kez ☺
İlk yaptığımda tam yapamadığımı düşündüğümden bir kez daha yapmıştım ondan sonrasında 1 kere daha yaptım 2. Doz oldu ama totalde 3 ama ilk yaptığımda elime döküp sürmüştüm ne kadar etkili oldu bilmiyorum. Crystalşn sıkayım.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İlk yaptığımda tam yapamadığımı düşündüğümden bir kez daha yapmıştım ondan sonrasında 1 kere daha yaptım 2. Doz oldu ama totalde 3 ama ilk yaptığımda elime döküp sürmüştüm ne kadar etkili oldu bilmiyorum. Crystalşn sıkayım.
O zaman ne olur ne olmaz yapmayın, ağır gelebilir siz crystaline devam edin ☺

permanent

Müdavim
@Demet bükay @Burçak A. @Aslı Ö. aylar önce kuşumun kanat altında açık yara vardı bu konuda kemire kemire yapmıştı şuan yeniden yara yapıyor ısırıyor kan vs var ama çok değil. Parazit damlası yapmıştım kasım aralık aylarında 2 defa yeniden yapmalı mıyım? Kan vs var ama yara olunca vilmectin yapınca daha çok kaşındıdır diye bir şey duymuştum. Boyunluk takıp yeniden krem sürmeli miyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay @Burçak A. @Aslı Ö. aylar önce kuşumun kanat altında açık yara vardı bu konuda kemire kemire yapmıştı şuan yeniden yara yapıyor ısırıyor kan vs var ama çok değil. Parazit damlası yapmıştım kasım aralık aylarında 2 defa yeniden yapmalı mıyım? Kan vs var ama yara olunca vilmectin yapınca daha çok kaşındıdır diye bir şey duymuştum. Boyunluk takıp yeniden krem sürmeli miyim
Merhaba geçmiş olsun
Ense damlası yapın aksatmayın
Krem sürmeyin kanat altına
Erkenden Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen parazit varsa yayılmasın
Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur, kaşımasına 2/3 güne durur inşallah 🤲

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba oraya crystalin animal health sıkın, 10 dakika sonra rif uygulayın, günde 3 kez yapın bunu ☺

Üst Alt